Meniu

Despre noi

Cinema One este un brand romanesc. Este o destinatie de distractie si un univers in care vei putea viziona filmele momentului, vei calatori in marile capitale ale lumii si vei fi asista la spectacole unice gazduite de cele mai proeminente scene, vei intra intr-un spatiu creat pentru tine si cei dragi, unde vedeta esti tu si invitatii tai. Pentru ca punem pret pe timpul liber petrecut intr-o ambianta aparte, pe divertismentul de calitate si pe buna dispozitie.

Cinema One este mai mult decât un cinematograf multiplex. Este tehnologie şi distracţie sub acelaşi acoperiş! Pe lângă cele mai noi filme ale momentului, iţi aducem piese de teatru jucate live, concerte transmise în direct de pe marile scene ale lumii, spectacole de balet şi operă, dar şi multe evenimente speciale care să te bucure, să te inspire şi să te incite la distracţie, cultură şi artă.

Cele 8 săli – dintre care 4 sunt prevăzute cu echipamente de proiecţie 3D – găzduiesc 1470 de locuri şi beneficiază de cele mai recente dotări din domeniu, videoproiectoare ce asigura o inalta calitate a imaginii proiectate. Pentru ca experienţa ta la film să fie de neuitat!

Video 360°

Cinema One Brasov's cover photo

4 likes, 0 comments5 hours ago

Timeline Photos

Câștigă premii originale #GuardiansOfTheGalaxyVol2! Răspunde la întrebare și poți câștiga, prin tragere la sorți, unul dintre premiile..

30 likes, 149 comments7 hours ago

Timeline Photos

#CinemaOne susține echipa de #Hockey U9 la Turneul Internațional din Franța, în perioada 3-5 iunie 2017. Mult succes! 🙂

10 likes, 0 comments15 hours ago

Timeline Photos

#CONCURS! Distribuie această postare și spune-ne printr-un comentariu cine crezi că va câștiga #TrofeulSerusRâșnov. Poți caștiga o cursă..

24 likes, 53 comments1 day ago

Timeline Photos

Dacă e miercuri, e #OrangeFilm! Promoția zilei vă așteaptă la Cinema One Brașov! Ia-ți un bilet la film și primești două! Mai multe..

5 likes, 0 comments1 day ago