Meniu

Despre noi

Cinema One este un brand romanesc. Este o destinatie de distractie si un univers in care vei putea viziona filmele momentului, vei calatori in marile capitale ale lumii si vei fi asista la spectacole unice gazduite de cele mai proeminente scene, vei intra intr-un spatiu creat pentru tine si cei dragi, unde vedeta esti tu si invitatii tai. Pentru ca punem pret pe timpul liber petrecut intr-o ambianta aparte, pe divertismentul de calitate si pe buna dispozitie.

Cinema One este mai mult decât un cinematograf multiplex. Este tehnologie şi distracţie sub acelaşi acoperiş! Pe lângă cele mai noi filme ale momentului, iţi aducem piese de teatru jucate live, concerte transmise în direct de pe marile scene ale lumii, spectacole de balet şi operă, dar şi multe evenimente speciale care să te bucure, să te inspire şi să te incite la distracţie, cultură şi artă.

Cele 8 săli – dintre care 4 sunt prevăzute cu echipamente de proiecţie 3D – găzduiesc 1470 de locuri şi beneficiază de cele mai recente dotări din domeniu, videoproiectoare ce asigura o inalta calitate a imaginii proiectate. Pentru ca experienţa ta la film să fie de neuitat!

Video 360°

Timeline Photos

Chiar și zilele ploioase pot fi frumoase, dacă ești alături de prieteni. Invită-i la un film! Astăzi e #FriendsDay la Cinema One! http://www.cinemaone.ro/program/

2 likes, 0 comments15 hours ago

Timeline Photos

Hai miercuri seară la opera #Otello! Vei avea, cu siguranță, parte de o experiență de neuitat. Concertul va fi transmis live prin satelit,..

3 likes, 0 comments17 hours ago

Photos from Cinema One Brasov's post

Meniurile #DespicableMe3 au ajuns la Cinema One! Vino să îți iei minionul preferat acasă! http://www.cinemaone.ro/sunt-un-mic-ticalos-3-3d-dub/

20 likes, 3 comments19 hours ago

Cinema One Brasov's cover photo

6 likes, 1 comments23 hours ago

Cele mai noi filme se văd la Cinema One Brașov. 🆕 Relaxează-te la un film, împreună cu cei dragi! ‍‍‍ http://www.cinemaone.ro/program/..

3 likes, 0 comments1 day ago