Meniu

Despre noi

Cinema One este un brand romanesc. Este o destinatie de distractie si un univers in care vei putea viziona filmele momentului, vei calatori in marile capitale ale lumii si vei fi asista la spectacole unice gazduite de cele mai proeminente scene, vei intra intr-un spatiu creat pentru tine si cei dragi, unde vedeta esti tu si invitatii tai. Pentru ca punem pret pe timpul liber petrecut intr-o ambianta aparte, pe divertismentul de calitate si pe buna dispozitie.

Cinema One este mai mult decât un cinematograf multiplex. Este tehnologie şi distracţie sub acelaşi acoperiş! Pe lângă cele mai noi filme ale momentului, iţi aducem piese de teatru jucate live, concerte transmise în direct de pe marile scene ale lumii, spectacole de balet şi operă, dar şi multe evenimente speciale care să te bucure, să te inspire şi să te incite la distracţie, cultură şi artă.

Cele 8 săli – dintre care 4 sunt prevăzute cu echipamente de proiecţie 3D – găzduiesc 1470 de locuri şi beneficiază de cele mai recente dotări din domeniu, videoproiectoare ce asigura o inalta calitate a imaginii proiectate. Pentru ca experienţa ta la film să fie de neuitat!

Video 360°

Jim Carrey - funny movies moments

Și pentru că tot îl sărbătorim, ne-am gândit să îți bucurăm ziua cu câteva dintre cele mai haioase momente ale actorului #JimCarrey!..

3 likes, 0 comments45 minutes ago

Winston Churchill (#GaryOldman) duce o luptă pe două fronturi – pe cel intern, trebuie să facă față mașinațiunilor rivalilor săi politici,..

2 likes, 0 comments4 hours ago

Astăzi îl sărbătorim pe inegalabilul #JimCarrey! La mulți ani! #JimCarrey este un comedian și actor de film. Celebritatea a cunoscut-o..

18 likes, 0 comments7 hours ago

Planul jafului suprem porneşte de la ideea scoaterii din circulaţie a fabuloasei sume de 120 de milioane de dolari chiar de sub nasul celui..

8 likes, 1 comments23 hours ago

#CapcanăMortală oferă o explorare mai puțin obișnuită a unei teme de acțiune. Filmul este, totodată, un film despre violență, despre..

1 likes, 0 comments1 day ago