Meniu

Despre noi

Cinema One este un brand romanesc. Este o destinatie de distractie si un univers in care vei putea viziona filmele momentului, vei calatori in marile capitale ale lumii si vei fi asista la spectacole unice gazduite de cele mai proeminente scene, vei intra intr-un spatiu creat pentru tine si cei dragi, unde vedeta esti tu si invitatii tai. Pentru ca punem pret pe timpul liber petrecut intr-o ambianta aparte, pe divertismentul de calitate si pe buna dispozitie.

Cinema One este mai mult decât un cinematograf multiplex. Este tehnologie şi distracţie sub acelaşi acoperiş! Pe lângă cele mai noi filme ale momentului, iţi aducem piese de teatru jucate live, concerte transmise în direct de pe marile scene ale lumii, spectacole de balet şi operă, dar şi multe evenimente speciale care să te bucure, să te inspire şi să te incite la distracţie, cultură şi artă.

Cele 8 săli – dintre care 4 sunt prevăzute cu echipamente de proiecţie 3D – găzduiesc 1470 de locuri şi beneficiază de cele mai recente dotări din domeniu, videoproiectoare ce asigura o inalta calitate a imaginii proiectate. Pentru ca experienţa ta la film să fie de neuitat!

Video 360°

Cinema One Brasov

Cu toții știm cel puțin o piesă de la #Avicii dar puțini sunt cei care știu și povestea lui. În 26 octombrie 2017, de la ora 20:00, ai..

3 likes, 0 comments5 hours ago

Haide la un Halloween ca în filme doar la Cinema One. În seara de 31 octombrie 2017, vei avea parte de o #groază de surprize! Urmărește-ne..

7 likes, 0 comments6 hours ago

La un deceniu de la moartea sadicului criminal #Jigsaw, mai multe cadavre încep să apară în diferite părți ale orașului. Toate au ceva..

0 likes, 0 comments8 hours ago

#mother!, filmul pe care publicația americană The New Yorker l-a numit „o încântătoare, înspăimântătoare și aproape incredibilă..

5 likes, 0 comments1 day ago

Hai să îi vezi pe Jennifer Lawrence, Javier Bardem, Ed Harris și Michelle Pfeiffer în #thriller-ul psihologic tulburător #Mama! https://goo.gl/7Nb2Ev

1 likes, 0 comments2 days ago