Meniu

Despre noi

Cinema One este un brand romanesc. Este o destinatie de distractie si un univers in care vei putea viziona filmele momentului, vei calatori in marile capitale ale lumii si vei fi asista la spectacole unice gazduite de cele mai proeminente scene, vei intra intr-un spatiu creat pentru tine si cei dragi, unde vedeta esti tu si invitatii tai. Pentru ca punem pret pe timpul liber petrecut intr-o ambianta aparte, pe divertismentul de calitate si pe buna dispozitie.

Cinema One este mai mult decât un cinematograf multiplex. Este tehnologie şi distracţie sub acelaşi acoperiş! Pe lângă cele mai noi filme ale momentului, iţi aducem piese de teatru jucate live, concerte transmise în direct de pe marile scene ale lumii, spectacole de balet şi operă, dar şi multe evenimente speciale care să te bucure, să te inspire şi să te incite la distracţie, cultură şi artă.

Cele 8 săli – dintre care 4 sunt prevăzute cu echipamente de proiecţie 3D – găzduiesc 1470 de locuri şi beneficiază de cele mai recente dotări din domeniu, videoproiectoare ce asigura o inalta calitate a imaginii proiectate. Pentru ca experienţa ta la film să fie de neuitat!

Video 360°

Vrei să vezi un film de acțiune? Noi îți recomandăm unul dintre filmele de mai jos. ️ Tu pe cine alegi? #CharlizeTheron, #IdrisElba sau..

0 likes, 0 comments2 hours ago

Te invităm să vezi o biografie neconvențională inspirată de povestea reală. Un tânăr inspector îl vânează, pentru a se alătura Partidului..

0 likes, 0 comments5 hours ago

Povestea iubirii dintre cunoscutul sculptor francez #Rodin şi Camille Claudel ajunge pe marile ecrane de Cinema One Brasov, în 25 august 2017…

1 likes, 0 comments22 hours ago

🆕 O nouă animație plină de aventuri vine la Cinema One, pentru iubitorii de animale și nu numai! ️ #GoanaDupăAlune2 rulează din 23..

1 likes, 0 comments1 day ago

Vino în 25 august 2017 la Cinema One să vezi un documentar-eseu regizat de #RaduJude pornind de la fotografiile realizate de fotograful #CosticăAxinte..

1 likes, 0 comments1 day ago