Meniu

Despre noi

Cinema One este un brand romanesc. Este o destinatie de distractie si un univers in care vei putea viziona filmele momentului, vei calatori in marile capitale ale lumii si vei fi asista la spectacole unice gazduite de cele mai proeminente scene, vei intra intr-un spatiu creat pentru tine si cei dragi, unde vedeta esti tu si invitatii tai. Pentru ca punem pret pe timpul liber petrecut intr-o ambianta aparte, pe divertismentul de calitate si pe buna dispozitie.

Cinema One este mai mult decât un cinematograf multiplex. Este tehnologie şi distracţie sub acelaşi acoperiş! Pe lângă cele mai noi filme ale momentului, iţi aducem piese de teatru jucate live, concerte transmise în direct de pe marile scene ale lumii, spectacole de balet şi operă, dar şi multe evenimente speciale care să te bucure, să te inspire şi să te incite la distracţie, cultură şi artă.

Cele 8 săli – dintre care 4 sunt prevăzute cu echipamente de proiecţie 3D – găzduiesc 1470 de locuri şi beneficiază de cele mai recente dotări din domeniu, videoproiectoare ce asigura o inalta calitate a imaginii proiectate. Pentru ca experienţa ta la film să fie de neuitat!

Video 360°

Timeline Photos

Vrei să te relaxezi după o săptămână încărcată? Îți propunem o seară la film, cu persoana iubită sau cu prietenii. 🙂 Programul..

4 likes, 0 comments2 days ago

Timeline Photos

În 24 ianuarie 2017, filmele românești au preț promoțional! Doar 5 lei / bilet. Cumpără sau rezervă bilet direct din aplicația noastră,..

11 likes, 0 comments3 days ago

Timeline Photos

Vrei sa câștigi un ceas și un tricou #Passengers ? Participă la concursul nostru! Răspunde corect la întrebarea din imagine și vineri,..

141 likes, 250 comments4 days ago

Saroo

Povestea emoționantă a lui #Saroo poate fi vizionată în premieră la #CinemaOne, începând de vineri, 20 ianuarie 2017. http://www.cinemaone.ro/saroo-drumul-spre-acasa/

30 likes, 0 comments4 days ago

Triplu x

Al treilea capitol al aventurilor lui #XanderCage ajunge la #CinemaOne miercuri, 18.01.2017, în avanpremieră. http://www.cinemaone.ro/triplu-x-intoarcerea-lui-xander-cage-3d/

2 likes, 0 comments6 days ago