Meniu

Despre noi

Cinema One este un brand romanesc. Este o destinatie de distractie si un univers in care vei putea viziona filmele momentului, vei calatori in marile capitale ale lumii si vei fi asista la spectacole unice gazduite de cele mai proeminente scene, vei intra intr-un spatiu creat pentru tine si cei dragi, unde vedeta esti tu si invitatii tai. Pentru ca punem pret pe timpul liber petrecut intr-o ambianta aparte, pe divertismentul de calitate si pe buna dispozitie.

Cinema One este mai mult decât un cinematograf multiplex. Este tehnologie şi distracţie sub acelaşi acoperiş! Pe lângă cele mai noi filme ale momentului, iţi aducem piese de teatru jucate live, concerte transmise în direct de pe marile scene ale lumii, spectacole de balet şi operă, dar şi multe evenimente speciale care să te bucure, să te inspire şi să te incite la distracţie, cultură şi artă.

Cele 8 săli – dintre care 4 sunt prevăzute cu echipamente de proiecţie 3D – găzduiesc 1470 de locuri şi beneficiază de cele mai recente dotări din domeniu, videoproiectoare ce asigura o inalta calitate a imaginii proiectate. Pentru ca experienţa ta la film să fie de neuitat!

Video 360°

Cinema One Brasov's cover photo

1 likes, 0 comments16 hours ago

Timeline Photos

#DragobeteleSarutaFeteleCaNFilme Te așteptăm vineri, 24 februarie, la #PhotoBooth să-ți faci poze cu iubitul/iubita. Pozele se vor regăsi..

7 likes, 0 comments1 day ago

#IceCube şi #CharlieDay interpretează doi profesori de şcoală a căror antipatie ajunge la cote alarmante. Aceștia sunt pregătiţi să-şi..

8 likes, 0 comments1 day ago

Va amintiti trasnaile anti-eroilor scotieni din #Trainspotting? Ei bine, povestea care revolutiona cinematografia britanica in anul 1996 revine..

7 likes, 0 comments4 days ago

Timeline Photos

Răspunde la întrebarea de concurs și poți câștiga promoționale cu animația #LegoBatmanFilmul. În #LegoBatmanFilmul, acest actor îi..

52 likes, 116 comments4 days ago