Meniu

Alatura-te echipei noastre

Echipa Cinema One caută colegi noi!

 

1. Aplică pentru postul de Casier!

  Daca îți plac filmele, dacă ești curios să afli ce se găsește în spatele marelui ecran, dacă ai spirit dinamic și îți dorești să descoperi un univers atractiv și mereu provocator, trimite-ne CV-ul tău pe adresa: hrbrasov@cinemaone.ro.  

„Trebuie să descoperi ce iubeşti. Asta e valabil şi în muncă, şi cu oamenii.”

Echipa Cinema One crede în oameni și în potențialul lor! Aplică pentru funcția de casier la Cinema One și hai să descoperim împreună dacă vei iubi acest post!   Ai cel puțin 3 motive să aplici:
 1. Nu ai nevoie de experiență. Vom învăța împreună tot ce trebuie să știi
 2. Program de lucru flexibil
 3. Ai parte de „prețuri și promoții” create special pentru tine și pentru prietenii tăi
Ce ne dorim de la tine?
 1. Să vezi mereu partea frumoasă a lucrurilor
 2. Să fii sociabil
 3. Energie
 4. Cunoștințe de limbă engleză
 5. Zâmbete
 6. Motivație - dorința de a fi mai bun în fiecare zi
 7. Să lucrezi cu drag și cu pasiune
* Experiența în lucrul cu banii reprezintă un avantaj. Ce găsești la noi?
 1. O echipă tânără în care te vei integra imediat
 2. Mediul în care echipa este formată din oameni care au aceleași valori ca ale tale
 3. Povești noi
 4. Prieteni noi
 5. Flexibilitate și înțelegere
Ce îți oferim?
 1. Posibilitatea de a fi la curent cu cele mai noi filme
 2. Posibilitatea de a participa la cele mai tari evenimente din Brașov
 3. Posibilitatea de a lucra zilnic cu oamenii și de a ajunge să-i înțelegi

Nu mai sta pe gânduri! Trimite-ne CV-ul tău la adresa de e-mail: hrbrasov@cinemaone.ro și vei fi contactat de reprezentatul departamentului de resurse umane pentru a stabili întâlnirea.

„Singura modalitate prin care poţi face lucruri extraordinare este să iubeşti ceea ce faci.”

   

2.  Echipa noastră caută o nouă colegă pentru Call Center

  Ne dorim ca noul job pe care ți-l propunem să se potrivească cu tine, așa că dacă 50% din zi o petreci vorbind la telefon, sunt 50% șanse ca anunțul nostru să te intereseze! Pentru noi, fiecare om din companie reprezintă un pion important, așadar nu putem funcționa unul fără altul. Astăzi, căutăm o colegă care să răspundă cu entuziasm cinefililor noștri atunci când aceștia au întrebări, curiozități sau își doresc o rezervare la film. Cu siguranță ești curioasă să știi cum ar arata o zi de muncă, astfel că îți prezentăm o parte dintre task-urile pe care le vei avea:  Îți vei petrece cele 8h la micuțul birou aflat la intrarea în cinematograf lângă colegii de la casierie;  Vei răspunde la telefon  Vei face rezervări folosind softul nostru cu o interfață prietenoasă  Vei comunica cu oamenii care îți vor solicita informații referitoare la serviciile noastre  Le vei oferi cinefililor formularul pentru solicitarea cardului de fidelitate Ce ne dorim de la tine?  Să ai un puternic spirit de comunicare  Să ai energie și să o transmiți colegilor în fiecare zi  Să îți placă să înveți lucruri noi  Să ai cunoștințe de limba engleză  Să fii sociabilă  Să fii motivată în fiecare zi Dacă am reușit să îți instalăm un strop de curiozitate și dacă te-ai regăsit în descrierea de mai sus, fă-ne o bucurie și trimite-ne CV-ul tău la adresa de e-mail: hrbrasov@cinemaone.ro Abia așteptăm să te cunoaștem! Te așteptăm cu entuziasm la o poveste!