Meniu

Cinema One card

Cardul Cinema One îți garantează tehnologie și distracție. All in one! Aduni puncte cu care poți achiziționa produse, primești programul săptămânal de filme și cele mai noi informații despre spectacolele din Cinema One.

Cum îl obții și îl folosești?

Poți să îl comanzi online prin formularul de mai jos sau să îl ridici direct de la biroul de informații Cinema One.
După ce îl activezi, va fi cel mai bun prieten al tău în vizitele la cinema. Prezintă cardul la casierie de fiecare dată când plătești ceva și acumulează punctele bonus care ți se cuvin.
 

 

 

REGULAMENTUL DE EMITERE ȘI UTILIZARE A CARDULUI DE FIDELITATE

CINEMA ONE CARD

 

Art. 1 Organizator-Identitatea operatorului-Scopul prelucrării

Acest Program de fidelizare este organizat si desfasurat de societatea EBS CINEMA SERVICES S.R.L, reprezentata prin administrator Florin Maftei, cu sediul Brasov str. Zaharia Stancu Nr.1 , jud. Brasov, numar de inmatriculare la Registrul Comertului: J40/3806/2014, cod fiscal: RO 32988801, avand numarul de Operator baze de date NR. 36053 atribuit de Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, in scopul acordarii unor puncte de fidelitate conform politicii Organizatorului,pentru actiuni de marketing, servicii de comunicatii electronice precum si in scopuri statistice.

Prin obţinerea şi utilizarea Cardului de fidelitate (denumit în continuare ”Cardul”), participanţii îşi exprimă acordul cu privire la participarea la Programul de fidelizare în condiţiile prevăzute în prezentul Regulament Oficial. De asemenea, Regulamentul Oficial este disponibil pentru consultare, in mod gratuit. oricarui participant, in locatia Cinema One si pe site-ul www.cinemaone.ro

Art. 2 Conditii de participare

Orice persoana fizica in varsta de cel putin 14 ani poate intra in posesia Cardului de fidelitate Cinema One. Eliberarea cardului se face doar dupa completarea formularului de inscriere in Programul de fidelizare.
Participantii sunt obligati sa completeze toate campurile cuprinse in formularul de inscriere prezentat in Anexa 1, respectiv: nume,prenume, data nasterii, telefon, si adresa e-mail dupa caz, sa semneze formularul (in cazul formularului fizic), precum si sa bifeze cele doua optiuni:

  • sunt de acord ca Cinema One sa prelucreze datele mele cu caracter personal pentru emiterea cardului de fidelitate;
  • sunt de acord cu Termenii si Conditiile Cinema One Card;

Formularele de inscriere sunt disponibile in format fizic la receptia cinematografului Cinema One, Zaharia Stancu Nr.1, Brasov – Coresi Shopping Resort, cat si online pe site-ul www.cinemaone.ro

Cinema One Card și toate drepturile de autor, marca comerciala și alte drepturi de proprietate intelectuala in legatura cu cardul, raman in proprietatea EBS Cinema Services SRL.
Cinema One accepta reclamatii legate de Cinema One Card, dar numai insotite de bonul fiscal pentru produsele cumparate, folosind cardul de fidelitate.

In cazul unei dispute, decizia conducerii Cinema One este definitiva.

Art. 3 Obtinerea cardului de fidelitate Cinema One

Cinema One Card este un card nebancar, cu banda magnetică, destinat exclusiv utilizării de către titular pentru plata produselor disponibile în cadrul cinematografului, prin utilizarea punctelor de fidelitate acumulate.
Fiecare card are un număr de serie unic, astfel încât, în cazul în care este pierdut, furat ori deteriorat, pe baza unor date minime de identificare ale solicitantului (nume, prenume și data nașterii), permite suspendarea sau înlocuirea lui.

Fiecare persoană are dreptul la un singur card de fidelitate. Lucrătorii EBS Cinema Services SRL nu pot fi deținătorii acestui tip de card.

Cardul va fi eliberat in maxim 5 zile lucratoare si va fi ridicat din locatia Cinema One.
Cinema One va pastra cardul solicitantului pentru o perioada de 20 de zile lucratoare si isi rezerva dreptul de a-l dezactiva in situatia in care persoana care l-a solicitat nu il ridica in acest termen. In acest din urma caz, eliberarea unui nou Card de fidelitate presupune completarea unui nou formular de solicitare Card Cinema One de catre solicitant.

Punctele de fidelitate sunt valabile timp de un an, după care se anulează automat.

Art. 4 Beneficii Cardul de fidelitate CINEMA ONE ofera urmatoarele beneficii:

1. Cinema One Card este modul în care Cinema One îi răsplătește pe toți clienții săi fideli. La cumpărături efectuate de dumneavoastră în incinta cinematografului cat si pe online (aplicatia de mobil si www.cinemaone.ro ), acumulați puncte ce pot fi ulterior transformate în produse, cu excepția biletelor de film.
2. Intră în rândul posesorilor Cinema One Card și te vei bucura de avantajele sale, încă de la primele utilizări. Noi îți transformăm toate cumpărăturile în puncte pentru ca mai apoi, tu să le poți valorifica așa cum crezi de cuviință în interiorul cinematografului nostru. Pentru fiecare 10 lei platiți, vei acumula 1 punct (Ex: 50 lei = 5 puncte).
3. La fiecare 10 lei cheltuiți (pe bilete/produse concession) se va adăuga un punct pe cardul clientului. Prin urmare, punctele se vor acumula în funcție de suma cheltuită în cadrul tranzacțiilor.Valoarea unui punct acumulat este de 1 (un) leu. Nu se acordă puncte pentru fracții mai mici de 10 lei întregi plătiți, toate prețurile rotunjindu-se în minus. Astfel, dacă clientul cumpără produse în valoare de 76 de lei, va acumula 7 puncte de fidelitate.
4. Se pot acumula maxim 40 de puncte pe zi, doar prin prezentarea cardului de fidelitate înainte de încheierea tranzacției.
5. Cinema One își rezervă dreptul de a anula punctele înregistrate pentru tranzacții care au fost ulterior anulate.
6. Vino de ziua ta de naștere la Cinema One, iar punctele aferente tranzacțiilor din această zi se vor dubla.

Art. 5 Folosirea cardului

Cardul va putea fi utilizat în locatia Cinema One, pentru achizitia de produse pe baza punctelor cu exceptia biletelor de film. Daca posesorul de card nu are cardul asupra sa, in momentul achizitiei, nu poate beneficia de avantajele mentionate. Pentru folosirea punctelor, titularul cardului va trebui sa anunte in momentul achizitionarii produselor ca este posesor de card de fidelitate.
Cardul este personal şi netransmisibil, titularul cardului asumandu-si intreaga responsabilitate cu privire la orice potentiala problema legata de utilizarea cardului de catre alte persoane.

Pentru a verifica identitatea deținătorului, angajații Cinema One își rezervă dreptul de a solicita prezentarea unui act de identitate.

Pentru o tranzacție se poate valida doar un singur card.

Numărul de puncte acumulate precum și istoricul tranzacțiilor poate fi consultat la casele de bilete din incinta cinematografului, pe baza cardului de fidelitate sau pe online in contul MyCinema, daca logarea in cont s-a facut cu aceeasi adresa de email pe baza caruia a fost emis cardul de fidelitate.

Clientul poate cheltui punctele achiziționând doar produse concession, în limita punctelor disponibile pe card. Aceste produse vor avea o valoare în lei și o valoare în puncte, posesorii cardului având posibilitatea achitării totale cu puncte de loialitate.

Pentru a achizitiona un produs, deținătorul cardului poate face plata cu puncte de fidelitate, iar diferenta pana la pretul total al produsului poate fi achitata in numerar si/sau cu card bancar, in functie de optiunea clientului.

Punctele nu pot fi schimbate în bani, nu sunt transferabile și pot fi acumulate doar pentru tranzacțiile făcute direct în cinematograf.

EBS Cinema Services SRL isi rezerva dreptul de a anula imediat un card, in urmatoarele cazuri:

  • Daca posesorul de card a incalcat oricare dintre regulile specificate in prezentul Regulament;
  • In cazul in care posesorul de card a fost evacuat din cinematograf, ca urmare a comportamentului necorespunzator;
  • In cazul in care posesorul de card a utilizat Cinema One Card in mod fraudulos

 

Art. 6 Pierderea, furtul sau distrugerea cardului

Dacă un card de fidelitate s-a deteriorat, a fost furat sau pierdut, posesorul acestuia trebuie să anunţe in termen de 48 de ore Cinema One la adresa de e-mail info@cinemaone.ro in atentia Departamentului de Marketing, in caz contrar asumandu-si intreaga responsabilitate pentru utilizarea ilegala a cardului. În baza datelor de identificare furnizate la achiziția cardului, se va anula cardul pierdut și se va înlocui cu unul nou. Punctele aflate pe cardul pierdut la momentul anulării, vor fi transferate pe noul card, care va fi transmis titularului în baza unui document de identitate.

Odată cu înştiinţarea respectivă, se vor comunica numele, adresa şi celelalte date de identificare ale posesorului de Card. Participantul care îşi pierde Cardul sau căruia îi este furat Cardul are dreptul la un nou card.
Organizatorul isi rezerva dreptul de a anula oricand, orice card, dupa o perioada de 12 luni de neutilizare precum si cardurile care au fost utilizate cu incalcarea prevederilor prezentului Regulament sau a dispozitiilor legale.

Art. 7 Durata programului de fidelizare

Programul de fidelizare are durata nedeterminata, Cinema One poate hotari in orice moment incetarea program de fidelizare. Instiintarea referitoare la incetarea programului va fi comunicata cu cel putin 5 zile lucratoare inainte de data incetarii programului, in locatia Cinema One intr-un loc vizibil si pe site-ul www.cinemaone.ro.

Art. 8 Modificarea regulamentului

Cinema One isi rezerva dreptul de a modifica sau actualiza prezentul regulament si se angajeaza ca astfel de modificari sa le faca publice in locatia Cinema One si pe site-ul www.cinemaone.ro cu 5 zile lucratoare inainte de a intra in vigoare modificarile facute.

Art. 9 Serviciul de relatii cu clientii

Pentru informatii legate de cardul de fidelitate (obtinerea, utilizarea sau reinnoirea, etc) va rugam sa ne scrieti pe adresa de e-mail: info@cinemaone.ro in atentia Departamentului de Marketing.

Art.10 Prelucrarea Datelor cu Caracter Personal

Organizatorul prelucrează date cu caracter personal cu privire la solicitanti (“Date cu Caracter Personal”) în scopul emiterii cardului de fidelitate si contactarea ulterioara a posesorului cardului in situatii legate de functionalitate, reinnoire sau comunicarea altor informatii relevante despre utilizarea Cardului de fidelitate, pe baza consimtamantului liber exprimat in acest sens de catre solicitant, la momentul completarii Fornularului de solicitare Card de fidelitate.

Datele cu Caracter Personal vor fi colectate şi prelucrate în conformitate cu Regulamentul UE 2016/679(GDPR). Mai multe detalii despre scopurile si legalitatea prelucrarii, precum si despre drepturile persoanelor vizate puteti afla din sectiunea dedicata a site-ului: www.cinemaone.ro/gdpr/

Datele ce urmează a fi prelucrate de la posesorii cardurilor sunt cele completate in formularul de solicitare card. Informaţiile vor fi colectate prin mijloace automate sau prin mijloace manuale, cu respectarea tuturor restricţiilor de securitate şi protecţie impuse de legislatia in vigoare.

Organizatorul a implementat anumite măsuri de securitate pentru a asigura confidenţialitatea informaţiilor din baza sa de date, în conformitate cu standardele de securitate impuse de legislaţia relevantă.

În legatură cu prelucrarea Datelor cu Caracter Personal şi în conformitate cu Regulamentul UE 2016/679 (GDPR), orice participant va putea exercita oricare dintre următoarele drepturi:

a. Dreptul de acces la Datele cu Caracter Personal – de a obtine in mod gratuit, din partea SC EBS CINEMA SERVICES SRL, o confirmare a faptului ca datele personale sunt sau nu prelucrate, in conditiile Art. 15 din Regulamentul UE 2016/679 (GDPR).

b. Dreptul la rectificare asupra datelor – dreptul persoanei vizate de a cere in mod gratuit rectificarea datelor inexacte care o privesc, conform Art. 16 din Regulamentul UE 2016/679 (GDPR).

c. Dreptul de a sterge datele prelucrate- aveti dreptul de a solicita in mod gratuit societatii EBS CINEMA SERVICES SRL, stergerea datelor personale care va privesc, iar SC EBS CINEMA SERVICES SRL are obligatia de a sterge datele personale care va privesc, in oricare din urmatoarele situatii -datele cu caracter personal nu sunt necesare pentru indeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate – retragerea consimtamantului pe baza caruia au fost prelucrate -datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal, conform Art. 17 din Regulamentul UE 2016/679 (GDPR).

d. Dreptul de a solicita SC EBS CINEMA SERVICES SRL restrictionarea prelucrarii datelor personale- aveti dreptul de a obtine din partea noastra restrictionarea prelucrarii datelor cu caracter personal in urmatoarele cazuri – a prelucrarii inexacte -a prelucrarii ilegale – a exercitarii dreptului la opozitie, in conditiile Art. 18 din Regulamentul UE 2016/679 (GDPR).

e. Dreptul de portabilitate a datelor- reprezinta dreptul de a primi datele cu caracter personal care va privesc si pe care ni le-ati furnizat manifestandu-va consimtamantul expres, in structura utilizata de noi in mod current si totodata aveti posibilitatea de a transmite aceste date altui operator, putand cere transmiterea acestor date direct de la noi catre celalalt operator, daca acest lucru este posibil din punct de vedere tehnic, conform Art. 20 din Regulamentul UE 2016/679 (GDPR).

f. Dreptul la opozitie -reprezinta dreptul persoanei vizate de a se opune oricand, in mod gratuit, unei astfel de prelucrari, inclusiv crearii de profiluri, conform Art. 21 din Regulamentul UE 2016/679 (GDPR).

g. Dreptul de a se adresa cu o plangere Autoritatii de Supraveghere, in cazul in care apreciaza ca prelucrarea datelor cu caracter personal incalca regulamentul UE 2016/679 (GDPR).

Participantii au dreptul de a-si retrage oricand consimtamantul privind prelucrarea datelor personale, fara ca retragerea sa afecteze legalitatea prelucrarii efectuate pe baza consimtamantului, pana la acea data.
In ceea ce priveste datele personale participantii au posibilitatea de a-si exercita oricare dintre drepturile mentionate, prin intermediul unei cereri scrise, datate si semnate, adresata Organizatorului la adresa din Brasov, str. Zaharia Stancu , Nr.1 – Incinta Coresi Shopping Resort, Jud. Brasov sau la adresa de e-mail dpo@cinemaone.ro.

In cererea formulata participantul poate mentiona daca doreste ca informatiile sa-i fie comunicate la o anumita adresa, care poate fi si posta electronica sau printr-un serviciu de curierat care sa asigure predarea corespondentei numai personal.

Prin completarea formularului de obtinere Card Cinema One, participanţii isi exprima consimtamantul expres cu privire la respectarea termenilor si conditiilor prezentului Regulament Oficial si la inscrierea datelor cu caracter personal in baza de date a societatii EBS CINEMA SERVICES S.R.L. in scopul mai sus declarat.

Totodata, participantii confirmă faptul că au fost informaţi cu privire la Datele cu Caracter Personal referitoare la ei, care urmează să fie stocate, prelucrate şi utilizate, şi că sunt de acord ca aceste Date cu Caracter Personal să fie prelucrate şi utilizate în limitele astfel specificate, pe durata de desfăşurare a activităţii Organizatorului. Datele personale solicitate prin formularul de inscriere au un caracter obligatoriu.

Refuzul de a furniza datele solicitate prin formularul de inscriere duce la imposibilitatea eliberarii cardului de fidelitate. In situatia in care posesorul cardului Cinema One solicita stergerea datelor sale personale din evidentele Operatorului, de la momentul stergerii, Cardul de fidelitate va fi dezactivat, iar posesorul acestuia nu il va mai putea utiliza in cinematograful Cinema One.

Datele solicitate prin formularul de inscriere nu se transfera in strainatate.

Art.11 Litigii Eventualele litigii aparute intre parti cu privire la prezentul Regulament Oficial se vor solutiona pe cale amiabila, iar in cazul in care acest lucru nu este posibil se vor solutiona de catre instantele judecatoresti competente.