Meniu

Despre noi

Cinema One este un brand romanesc. Este o destinatie de distractie si un univers in care vei putea viziona filmele momentului, vei calatori in marile capitale ale lumii si vei fi asista la spectacole unice gazduite de cele mai proeminente scene, vei intra intr-un spatiu creat pentru tine si cei dragi, unde vedeta esti tu si invitatii tai. Pentru ca punem pret pe timpul liber petrecut intr-o ambianta aparte, pe divertismentul de calitate si pe buna dispozitie.

Cinema One este mai mult decât un cinematograf multiplex. Este tehnologie şi distracţie sub acelaşi acoperiş! Pe lângă cele mai noi filme ale momentului, iţi aducem piese de teatru jucate live, concerte transmise în direct de pe marile scene ale lumii, spectacole de balet şi operă, dar şi multe evenimente speciale care să te bucure, să te inspire şi să te incite la distracţie, cultură şi artă.

Cele 8 săli – dintre care 4 sunt prevăzute cu echipamente de proiecţie 3D – găzduiesc 1465 de locuri şi beneficiază de cele mai recente dotări din domeniu, videoproiectoare ce asigura o inalta calitate a imaginii proiectate. Pentru ca experienţa ta la film să fie de neuitat!

Video 360°

REGULAMENT CONCURS ”Concert INNA Club Mood” 17.07.2019 – 24.07.2019

2 likes, 0 comments10 hours ago

Ești fan Inna? Atunci ai dat de postarea potrivită! Împreună cu cei de la Mood dăm start unui super concurs! Punem la bătaie 15 invitații..

54 likes, 162 comments11 hours ago

Regele Leu 3D

Oare cum reușește acesta tânărul Simba să ajungă din nou pe tron? Cinema One te așteaptă să găsești răspunsul uitându-te la film…

1 likes, 0 comments15 hours ago

Photos from Cinema One Brasov's post

Știai că azi sărbătorim World Emoji Day? Fiecare film văzut îți creează o emoție, iar noi suntem curioși ce emoții ai avut după ce..

16 likes, 1 comments15 hours ago

Bucură-te de oferta Orange Film direct din aplicația de mobil Cinema One! #CinemaOne #AppCinemaOne

1 likes, 0 comments17 hours ago