Meniu

Despre noi

Cinema One este un brand romanesc. Este o destinatie de distractie si un univers in care vei putea viziona filmele momentului, vei calatori in marile capitale ale lumii si vei fi asista la spectacole unice gazduite de cele mai proeminente scene, vei intra intr-un spatiu creat pentru tine si cei dragi, unde vedeta esti tu si invitatii tai. Pentru ca punem pret pe timpul liber petrecut intr-o ambianta aparte, pe divertismentul de calitate si pe buna dispozitie.

Cinema One este mai mult decât un cinematograf multiplex. Este tehnologie şi distracţie sub acelaşi acoperiş! Pe lângă cele mai noi filme ale momentului, iţi aducem piese de teatru jucate live, concerte transmise în direct de pe marile scene ale lumii, spectacole de balet şi operă, dar şi multe evenimente speciale care să te bucure, să te inspire şi să te incite la distracţie, cultură şi artă.

Cele 8 săli – dintre care 4 sunt prevăzute cu echipamente de proiecţie 3D – găzduiesc 1465 de locuri şi beneficiază de cele mai recente dotări din domeniu, videoproiectoare ce asigura o inalta calitate a imaginii proiectate. Pentru ca experienţa ta la film să fie de neuitat!

Video 360°

Bohemian Rhapsody

Bohemian Rhapsody este o celebrare a legendarei trupe #Queen, a muzicii lor și a liderului extraordinar al formației, Freddie Mercury, care..

6 likes, 1 comments5 hours ago

Tom Cruise sau Bradley Cooper ? #OneActors

27 likes, 2 comments12 hours ago

Astăzi, 11 noiembrie, îi spunem „La mulţi ani!“ frumoasei actriţe Demi Moore. #OneAnniversary #HappyBirthday

22 likes, 3 comments1 day ago

Leonardo DiCaprio împlinește azi 44 de ani. Actorul care le-a sedus pe femei cu rolul din Titanic (1997) sau cu rolul din „Gilbert Grape”..

30 likes, 2 comments1 day ago

CONCURS Bohemian Rhapsody- un tribut adus legendarei trupe Queen, a muzicii lor si a liderului extraordinar al formatiei, Freddie Mercury. Filmul..

36 likes, 46 comments4 days ago