Meniu

Despre noi

Cinema One este un brand romanesc. Este o destinatie de distractie si un univers in care vei putea viziona filmele momentului, vei calatori in marile capitale ale lumii si vei fi asista la spectacole unice gazduite de cele mai proeminente scene, vei intra intr-un spatiu creat pentru tine si cei dragi, unde vedeta esti tu si invitatii tai. Pentru ca punem pret pe timpul liber petrecut intr-o ambianta aparte, pe divertismentul de calitate si pe buna dispozitie.

Cinema One este mai mult decât un cinematograf multiplex. Este tehnologie şi distracţie sub acelaşi acoperiş! Pe lângă cele mai noi filme ale momentului, iţi aducem piese de teatru jucate live, concerte transmise în direct de pe marile scene ale lumii, spectacole de balet şi operă, dar şi multe evenimente speciale care să te bucure, să te inspire şi să te incite la distracţie, cultură şi artă.

Cele 8 săli – dintre care 4 sunt prevăzute cu echipamente de proiecţie 3D – găzduiesc 1465 de locuri şi beneficiază de cele mai recente dotări din domeniu, videoproiectoare ce asigura o inalta calitate a imaginii proiectate. Pentru ca experienţa ta la film să fie de neuitat!

Video 360°

Andre Rieu Shall we dance?

Concertele anuale din orasul natal al lui Andre Rieu atrag fani din toate colturile lumii. Alaturati-va lui Andre Rieu, orchestrei sale Johann..

9 likes, 0 comments2 days ago

ROCKETMAN

Noul program de filme, a fost publicat! Rocketman rulează la Cinema One. Bilete : http://bit.ly/filme_bune

5 likes, 2 comments3 days ago

Amanda

La 24 de ani, David duce o viata boema în Parisul zilelor noastre. Cursul lucrurilor se schimba brusc în momentul în care sora lui moare într-un..

7 likes, 1 comments4 days ago

Burning

In timpul unei livrari, Jongsu, un tanar curier, dă din întamplare peste Haemi, o tanara care locuia candva în cartierul lui. Haemi îl roaga..

6 likes, 0 comments5 days ago

“Treat Me Like Fire” rulează la Cinema One. Profită de oferta #HappyMonday si haide la relaxare : http://bit.ly/filme_bune

4 likes, 2 comments6 days ago