Meniu

Despre noi

Cinema One este un brand romanesc. Este o destinatie de distractie si un univers in care vei putea viziona filmele momentului, vei calatori in marile capitale ale lumii si vei fi asista la spectacole unice gazduite de cele mai proeminente scene, vei intra intr-un spatiu creat pentru tine si cei dragi, unde vedeta esti tu si invitatii tai. Pentru ca punem pret pe timpul liber petrecut intr-o ambianta aparte, pe divertismentul de calitate si pe buna dispozitie.

Cinema One este mai mult decât un cinematograf multiplex. Este tehnologie şi distracţie sub acelaşi acoperiş! Pe lângă cele mai noi filme ale momentului, iţi aducem piese de teatru jucate live, concerte transmise în direct de pe marile scene ale lumii, spectacole de balet şi operă, dar şi multe evenimente speciale care să te bucure, să te inspire şi să te incite la distracţie, cultură şi artă.

Cele 8 săli – dintre care 4 sunt prevăzute cu echipamente de proiecţie 3D – găzduiesc 1465 de locuri şi beneficiază de cele mai recente dotări din domeniu, videoproiectoare ce asigura o inalta calitate a imaginii proiectate. Pentru ca experienţa ta la film să fie de neuitat!

Video 360°

Dumbo

Urmărește si tu aventurile extraordinare ale lui Dumbo, un elefant neobișnuit. Biletele s-au pus in vanzare : http://bit.ly/2JMKsA2

8 likes, 0 comments13 hours ago

CONCURS Cel mai bun prieten

Voteaza (Like) animalutul preferat si acesta poate fi castigatorul premiilor oferite de Nativet si Cinema One Brasov! Voturile se iau in considerare..

22 likes, 1 comments14 hours ago

Te gandesti ca este joi si inca nu ai niciun plan pentru diseara? Cinema One te trimite la concert Directia 5. Participa si poti fi unul din..

80 likes, 244 comments4 days ago

Știai ca astăzi sarbatorim Ziua Internațională a Fericirii ? Ei bine, scrie-ne intr-un comentariu pe tine ce te face fericit si poti #castiga..

165 likes, 154 comments5 days ago

Cinema One te trimite la concertul Killa Fonic! Participa la concurs si poti fi unul din cei 5 castigatori la concertul de maine, 20.03.2019…

55 likes, 186 comments6 days ago