Meniu

Despre noi

Cinema One este un brand romanesc. Este o destinatie de distractie si un univers in care vei putea viziona filmele momentului, vei calatori in marile capitale ale lumii si vei fi asista la spectacole unice gazduite de cele mai proeminente scene, vei intra intr-un spatiu creat pentru tine si cei dragi, unde vedeta esti tu si invitatii tai. Pentru ca punem pret pe timpul liber petrecut intr-o ambianta aparte, pe divertismentul de calitate si pe buna dispozitie.

Cinema One este mai mult decât un cinematograf multiplex. Este tehnologie şi distracţie sub acelaşi acoperiş! Pe lângă cele mai noi filme ale momentului, iţi aducem piese de teatru jucate live, concerte transmise în direct de pe marile scene ale lumii, spectacole de balet şi operă, dar şi multe evenimente speciale care să te bucure, să te inspire şi să te incite la distracţie, cultură şi artă.

Cele 8 săli – dintre care 4 sunt prevăzute cu echipamente de proiecţie 3D – găzduiesc 1465 de locuri şi beneficiază de cele mai recente dotări din domeniu, videoproiectoare ce asigura o inalta calitate a imaginii proiectate. Pentru ca experienţa ta la film să fie de neuitat!

Video 360°

Protagonista filmului #crawl o să te uimească cu rapiditatea prin care gasește rezolvare în situațiile tensionate. Hai să o urmărești..

9 likes, 3 comments2 weeks ago

Jack Nicholson sau Geoffrey Rush? #OneActors

41 likes, 2 comments2 weeks ago

La mulți ani, Salma Hayek Pinault! Știai că numele ei înseamnă „pace” sau „calm”în arabă? #happybirthday #lamultiani

23 likes, 1 comments2 weeks ago

Dacă este #OrangeFilm trebuie să inviți pe cineva cu tine să vă bucurați împreună de un film. Dă tag persoanei pe care vrei să o iei..

6 likes, 5 comments3 weeks ago

Catherine Zeta-Jones sau Emilia Clarke? #OneActors

45 likes, 1 comments3 weeks ago