Meniu

Despre noi

Cinema One este un brand romanesc. Este o destinatie de distractie si un univers in care vei putea viziona filmele momentului, vei calatori in marile capitale ale lumii si vei fi asista la spectacole unice gazduite de cele mai proeminente scene, vei intra intr-un spatiu creat pentru tine si cei dragi, unde vedeta esti tu si invitatii tai. Pentru ca punem pret pe timpul liber petrecut intr-o ambianta aparte, pe divertismentul de calitate si pe buna dispozitie.

Cinema One este mai mult decât un cinematograf multiplex. Este tehnologie şi distracţie sub acelaşi acoperiş! Pe lângă cele mai noi filme ale momentului, iţi aducem piese de teatru jucate live, concerte transmise în direct de pe marile scene ale lumii, spectacole de balet şi operă, dar şi multe evenimente speciale care să te bucure, să te inspire şi să te incite la distracţie, cultură şi artă.

Cele 8 săli – dintre care 4 sunt prevăzute cu echipamente de proiecţie 3D – găzduiesc 1470 de locuri şi beneficiază de cele mai recente dotări din domeniu, videoproiectoare ce asigura o inalta calitate a imaginii proiectate. Pentru ca experienţa ta la film să fie de neuitat!

Video 360°

Peter Iepurasul

#animație #promo #PeterRabbit Tu l-ai cunoscut pe maestrul șotiilor? Peter Rabbit este un iepure care nu se poate abţine să nu se furişeze..

3 likes, 0 comments14 hours ago

#newstime „Ant-Man and the Wasp” cucerește Box Office-ul în România! Anunţat drept prima comedie romantică din Universul Cinematografic..

3 likes, 0 comments18 hours ago

#HotelTransylvania3: Summer Vacation Puţine sunt titlurile recente care să se fi bucurat de o popularitate mai mare decât „Hotel Transylvania”…

3 likes, 0 comments22 hours ago

The Equalizer 2

🆕 #TheEqualizer2 După ce Robert McCall (Denzel Washington) află că Susan, o veche prietenă de-a sa, a fost ucisă, acesta decide să-i..

10 likes, 0 comments1 day ago

#newstime De-a lungul carierei sale, Javier Ángel Encinas Bardem a câștigat mai multe premii, printre care Globul de aur, premiul BAFTA, precum..

1 likes, 0 comments1 day ago