Meniu

Despre noi

Cinema One este un brand romanesc. Este o destinatie de distractie si un univers in care vei putea viziona filmele momentului, vei calatori in marile capitale ale lumii si vei fi asista la spectacole unice gazduite de cele mai proeminente scene, vei intra intr-un spatiu creat pentru tine si cei dragi, unde vedeta esti tu si invitatii tai. Pentru ca punem pret pe timpul liber petrecut intr-o ambianta aparte, pe divertismentul de calitate si pe buna dispozitie.

Cinema One este mai mult decât un cinematograf multiplex. Este tehnologie şi distracţie sub acelaşi acoperiş! Pe lângă cele mai noi filme ale momentului, iţi aducem piese de teatru jucate live, concerte transmise în direct de pe marile scene ale lumii, spectacole de balet şi operă, dar şi multe evenimente speciale care să te bucure, să te inspire şi să te incite la distracţie, cultură şi artă.

Cele 8 săli – dintre care 4 sunt prevăzute cu echipamente de proiecţie 3D – găzduiesc 1465 de locuri şi beneficiază de cele mai recente dotări din domeniu, videoproiectoare ce asigura o inalta calitate a imaginii proiectate. Pentru ca experienţa ta la film să fie de neuitat!

Video 360°

Cinema ONE Coresi Brasov - Program filme, noutati, premiere

Filme romanesti, la pret special pe 24 Ianuarie ! Avem si un film gratuit pentru tine, descopera acum :

17 likes, 0 comments1 day ago

Cinema ONE Coresi Brasov - Program filme, noutati, premiere

Mai simplu, mai rapid! Cumpara-ti biletele si produsele direct din aplicatia de mobil Cinema One. Descarc-o si bucura-te de beneficii: IOS :..

2 likes, 0 comments1 day ago

Hey! Avem concurs pe ° instagram °. Follow Us : https://goo.gl/wnSs7d

4 likes, 1 comments2 days ago

Familie de-a gata -

O comedie pentru momentele in care simti nevoia de o portie mare de ras. De maine, in Avanpremiera la Cinema One. Bilete disponibile aici : https://goo.gl/WnbCpP

9 likes, 0 comments2 days ago

14 Ian Te provocam! Este timpul să iti cureți biroul pentru ca este #CleanOffYourDeskDay! Comenteaza cu o fotografie “before and after” si..

4 likes, 8 comments3 days ago