Meniu

Intrebari frecvente

Biletele sunt cu locuri ?

Da. Te rugam sa tii cont de numarul locului inscriptionat pe bilete. Locurile rezervate online sau telefonic isi pierd valabilitatea cu 30 de minute inainte de inceperea spectacolului. Din acest motiv, va recomandam sa le cumpărați pana atunci.

 

Cu cat timp trebuie sa vin inainte de spectacol ?

In situatia in care nu este un eveniment special, este de ajuns daca vii cu 10 – 15 minute inainte de inceperea filmului. In cazul evenimentelor speciale sau al filmelor foarte aglomerate este bine sa vii din timp, sa iti cumperi bilete cu anticipatie sau sa iti faci rezervare online. Rezervarea se va pierde daca nu vii cu 30 de minute inainte de inceperea proiectiei pentru a le achizitiona.

 

De ce mi se blocheaza contul si nu mai pot face rezervari?

Pentru ca ai peste 5 rezervari neonorate. Iti recomandam sa achizitionezi biletele online, sau direct de la casierie.

 

De ce titlurile filmelor în limba română nu coincid cu titlurile din engleză?

Pentru că titlurile din limba română sunt traduceri / adaptări oficiale ale titlurilor originale și cu aceste titluri primim și toate materialele (postere și nu numai). Sunt adesea situații în care acestea nu coincid.

 

Ce inseamna transmisii live ?

Iti oferim oportunitatea de a participa, live, prin intermediul unei transmisii pe o banda privata de satelit, la prestatiile unor opere sau teatre cunoscute international ( Metropolitan, Scala, Royal Opera House etc. ), in conditiile sonorizarii si proiectiei unei sali moderne de spectacole la un pret rezonabil.

 

Cum imi dau seama daca filmul este dublat sau subtitrat?

Dupa titlul filmului, apare prescurtarea SUB, de la subtitrat si DUB, de la dublat.

 

Cand apare programul nou de filme?

In fiecare miercuri, actualizam si publicam programul de filme, valabil de vineri pana joi.

 

Unde gasesc preturile biletelor?

La sectiunea “Preturi si Promotii”, in partea de jos a site-ului sau dupa ce iti selectezi locurile dorite si apesi butonul de “CUMPARA”.

 

Cum pot sa anulez o rezervare?

Apelati numarul de rezervari al cinematografului si solicitati anularea acesteia sau din aplicatia Cinema One. De asemenea, va puteti loga cu contul dumneavoastră pe site-ul: www.cinemaone.ro si puteti anula si de acolo rezervarile.

 

Reducerea pentru elevi/studenti si pensionari este valabila si la avanpremiere?

Nu. La avanpremiere nu se aplica nici o reducere, cu exceptia promotiei de miercuri, Orange Film.

 

Este nevoie de legitimatie sau carnet de student pentru a beneficia de reduceri?

Da.

 

Persoanele cu dizabilitati beneficiaza de intrarea gratuita la film?

Da, cu exceptia avanpremierelor. Persoanele care beneficiaza de gratuitate nu pot intra la acelasi film de doua ori. Este necesar sa faca dovada tipului de dizabilitate printr-o copie a certificatului. De asemenea, insotitorul nu beneficiaza de gratuitate.

 

De ce nu pot face rezervare daca mai sunt locuri disponibile in sala?

In cazul in care locurile rezervate depasesc pragul de 40% din capacitatea salii, biletele se pot doar achizitiona deoarece rezervarea locurilor peste acest prag este blocata.

 

De ce nu pot sa vad ce filme ruleaza de vineri incolo?

Un program cinematografic dureaza o saptamana. Incepe de vineri si se termina joi, pentru ca vinerea este zi de premiera nationala a filmelor. In fiecare miercuri, dupa masa, se publica un nou program.