Meniu

Aplicatia Cinema One

Cinema One Brașov lansează aplicația mobilă Cinema One, ce îți aduce acces constant la informațiile contului tău și posibilitatea de a verifica statusul rezervărilor și comenzilor, direct de pe telefonul tău mobil.

Cu ajutorul aplicației, vei putea să îți faci rezervare la ce film doresti, sa cumperi bilete, sa iti confirmi rezervarea (daca te afli in aria perimetrala a cinematografului) sau sa iti anulezi rezervarea facuta.

De asemenea, vei avea posibilitatea de a-ti salva locatia masinii, ca sa o gasesti mai usor in parcare.
Descarcă aplicația Cinema One și ai 10% discount la fiecare bilet cumpărat prin intermediul ei!

Descopera nenumaratele beneficii pe care ti le-am pregatit!


Aplicatia Cinema One Magazin Play Google Android
Aplicatia Cinema One Appstore iOS

28.01.2019

https://www.ampbears.ro/stiri/cinema-one-adoptatorul-unic-al-ursoaicei-botezate-de-evanna-lynch?fbclid=IwAR3PeRZ0Ug_BGcn3VhYwT-dz7O7QFUHd-0gKVs5TEnP6Jm2hAC0SMYY33nY

17.07.2018

Bucură-te de noua promoție de la Cinema One! În fiecare luni, între orele 10:00-22:30, orice achiziție online a biletelor 2D și 3D din aplicația Cinema One și site (www.cinemaone.ro) are tarif unic! Fii prezent în online și prețuiește fiecare moment al verii!    

Începe aventura la Cinema One! În fiecare zi, ai 50% discount la bilete pentru filmele care rulează după ora 22:45! Vara aceasta anunță momente unice! La Cinema One poți trăi experiențe de neuitat! Achiziționează biletele și profită de noua promoție! * Promoția Midnight Summer Sale nu se cumulează cu alte campanii și promoții în vigoare.