Meniu

Cinema one card

Cardul Cinema One iti garanteaza tehnologie si distractie. All in one! Noi iti transformam toate cumparaturile in puncte  ce pot fi ulterior transformate in produse, cu exceptia biletelor de film.
Dupa ce il obtii, il vei prezenta cand platesti bilete sau meniurile si acumulezi punctele de fidelitate care ti se cuvin.

Cum il obtii si il folosesti?

Poti sa il comanzi online prin formularul de mai jos sau sa il ridici direct de la biroul de informatii Cinema One.
Dupa ce il activezi, va fi cel mai bun prieten al tau in vizitele la cinema. Prezinta cardul la casierie de fiecare data cand platesti ceva si acumuleaza punctele bonus care ti se cuvin.
 

 

 

 

 

REGULAMENTUL DE EMITERE ȘI UTILIZARE A CARDULUI DE FIDELITATE

CINEMA ONE CARD

 Cinema One Card este modul in care Cinema One ii rasplateste pe toti clientii sai fideli. De acum, pentru toate cumparaturile efectuate de dumneavoastra in incinta cinematografului, acumulati puncte ce pot fi ulterior transformate in produse, cu exceptia biletelor de film. Intra in randul posesorilor Cinema One Card si te vei bucura de avantajele sale, inca de la primele utilizari. Noi iti transformam toate cumparaturile in puncte pentru ca mai apoi, tu sa le poti valorifica asa cum crezi de cuviinta in interiorul cinematografului nostru. Pentru fiecare 10 lei platiti, vei acumula 1 punct (Ex: 50 lei = 5 puncte).

DESCRIERE CINEMA ONE CARD:

 • Cinema One Card este un card nebancar, nominal, cu banda magnetica, destinat exclusiv utilizarii de catre titular pentru plata produselor disponibile in cadrul cinematografului.
 • Fiecare card are un numar de serie unic, astfel incat, in cazul in care este pierdut, furat ori deteriorat, pe baza unor date minime de identificare ale solicitantului (nume, prenume și data nașterii), permite suspendarea sau inlocuirea lui.

CUM POTI OBTINE CINEMA ONE CARD:

 • Fiecare persoana are dreptul la un singur card de fidelitate. Lucratorii EBS Cinema Services SRL nu pot  fi detinatorii acestui tip de card.
 • Acesta poate fi obtinut de la casieriile Cinema One, de catre orice persoana in varsta de peste 14 ani.
 • Pentru a intra in posesia cardului de fidelitate, trebuie completat si predat formularul de solicitare al cardului, care poate fi gasit la orice casa Cinema One.
 • In cazul in care doreste, solicitantul poate opta pentru primirea pe mail de informari periodice cu privire la noutatile si promotiile din cadrul Cinema One.

CUM SE UTILIZEAZA CINEMA ONE CARD:

 • Cinema One Card este un card nominal ce poate fi utilizat de către titular, nefiind transmisibil.
 • Pentru a verifica identitatea detinatorului, angajatii Cinema One isi rezerva dreptul, de a solicita prezentarea unui act de identitate.
 • Pentru fiecare tranzactie se poate valida doar un singur card.

CUM ACUMULEZI PUNCTE DE LOIALITATE:

 • La fiecare 10 lei cheltuiti (pe bilete/produse concession si cafenea) se va adauga un punct pe cardul clientului. Prin urmare, punctele se vor acumula in functie de suma cheltuita in cadrul tranzactiilor.Valoarea unui punct acumulat este de 1 (un) leu. Nu se acorda puncte pentru fractii mai mici de 10 lei intregi platiti, toate preturile rotunjindu-se in minus. Astfel, daca clientul cumpara produse in valoare de 76 de lei, va acumula 7 puncte de fidelitate.
 •  Valoarea unui punct acumulat este de 1 (un) leu. Nu se acorda puncte pentru fractii mai mici de 10 lei intregi platiti, toate preturile rotunjindu-se in minus. Astfel, daca clientul cumpara produse in valoare de 76 de lei, va acumula 7 puncte de fidelitate.
 • Se pot acumula maxim 40 de puncte pe zi, doar prin prezentarea cardului de fidelitate inainte de incheierea tranzactiei.
 • Cinema One isi rezerva dreptul de a anula punctele inregistrate pentru tranzactii care au fost ulterior anulate.
 • Numarul de puncte acumulate precum și istoricul tranzactiilor poate fi consultat la casele de bilete din incinta cinematografului, pe baza cardului de fidelitate. In cazul in care clientul a inregistrat si a furnizat datele personale la eliberarea cardului.
 • Vino de ziua ta de nastere la Cinema One iar punctele aferente tranzactiilor din aceasta zi, se vor dubla.

 CUM CHELTUI PUNCTELE DE FIDELITATE:

 •  Clientul poate cheltui punctele achizitionand doar produse concession, in limita punctelor disponibile pe card. Aceste produse vor avea o valoare in lei și o valoare in puncte, posesorii cardului avand posibilitatea achitarii totale cu puncte de loialitate.
 •  Un produs poate fi achizitionat doar in cazul in care detinatorul cardului are acumulate toate punctele necesare achitionarii produsului respectiv. Nu se poate face plata jumatate cash / jumatate puncte. Punctele nu pot fi schimbate in bani, nu sunt transferabile si pot fi acumulate doar pentru tranzactiile facute direct in cinematograf.

CARDURILE PIERDUTE, FURATE SAU DETERIORATE:

 • In cazul in care Cinema One Card este pierdut sau furat, titularul cardului este obligat sa informeze de indata casierii cinematografului. In baza datelor de identificare furnizate la achizitia cardului, se va anula cardul pierdut si se va inlocui cu unul nou. Punctele aflate pe cardul pierdut la momentul anularii, vor fi transferate pe noul card, care va fi transmis titularului in baza unui document de identitate.
 • In cazul in care un card este deteriorat sau demagnetizat, acesta va putea fi inlocuit numai daca posesorul cardului este de acord sa plateasca o taxa de 1 leu.

MAI MULTE INFORMAȚII DESPRE CINEMA ONE CARD:

 • Cinema One Card și toate drepturile de autor, marca comerciala și alte drepturi de proprietate intelectuala in legatura cu cardul, raman in proprietatea EBS Cinema Services SRL.
 • Cinema One accepta reclamatii legate de Cinema One Card, dar numai insotite de bonul fiscal pentru produsele cumparate, folosind cardul de fidelitate.
 • In cazul unei dispute, decizia conducerii Cinema One este definitiva.
 • EBS Cinema Services SRL isi rezerva dreptul de a anula imediat un card, in urmatoarele cazuri:
 • Daca posesorul de card a incalcat oricare dintre regulile specificate in prezentul Regulament;
 • In cazul in care posesorul de card a fost evacuat din cinematograf, ca urmare a comportamentului necorespunzator;
 • In cazul in care posesorul de card a utilizat Cinema One Card in mod fraudulos.

DISPOZITII FINALE:

 •  Conform Legii nr. 677/2001, posesorii Cinema One Card, care la momentul obtinerii acestuia au furnizat datele personale de identificare, beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, precum si de dreptul de a se opune prelucrarii datelor personale si de a solicita stergerea acestora. Pentru exercitarea acestor drepturi, este necesara transmiterea unei cereri scrisa, datata si semnata la, sediul EBS Cinema Services SRL, din Brasov.
 • Calitatea de membru poate fi anulata oricand, prin intermediul unei cereri scrise transmisa la sediul EBS Cinema Services SRL sau pe e-mail, la adresa info@cinemaone.ro
 • EBS Cinema Services SRL este operator de date cu caracter personal notificata cu numarul 36053, in conformitate cu prevederile Legii 677/2001, privind protectia datelor cu caracter personal.
 • Pentru a obtine mai multe informatii despre acest Regulament, ne puteti contacta prin e-mail, la adresa info@cinemaone.ro sau la numarul de telefon: 0737 759 658.
 • EBS Cinema Services SRL isi rezerva dreptul de a modifica sau a imbunatati prezentul Regulament ori de cate ori considera necesar, fara nici o notificare in prealabil.
 •  Doar in ziua lansarii cardului de fidelitate (27 septembrie 2015), s-au oferit 20 de puncte de fidelitate cadou, clientilor care au solicitat emiterea cardului Cinema One Card la aceasta data.

 

28.01.2019

https://www.ampbears.ro/stiri/cinema-one-adoptatorul-unic-al-ursoaicei-botezate-de-evanna-lynch?fbclid=IwAR3PeRZ0Ug_BGcn3VhYwT-dz7O7QFUHd-0gKVs5TEnP6Jm2hAC0SMYY33nY

17.07.2018

Bucură-te de noua promoție de la Cinema One! În fiecare luni, între orele 10:00-22:30, orice achiziție online a biletelor 2D și 3D din aplicația Cinema One și site (www.cinemaone.ro) are tarif unic! Fii prezent în online și prețuiește fiecare moment al verii!    

Începe aventura la Cinema One! În fiecare zi, ai 50% discount la bilete pentru filmele care rulează după ora 22:45! Vara aceasta anunță momente unice! La Cinema One poți trăi experiențe de neuitat! Achiziționează biletele și profită de noua promoție! * Promoția Midnight Summer Sale nu se cumulează cu alte campanii și promoții în vigoare.