Meniu

De acum poți rezerva locuri și pe ultimele rânduri

Bună!

Îți transmitem faptul că începând cu săptămâna aceasta am revenit la serviciul anterior care permitea rezervarea locurilor din ultimele două rânduri.

Este important să menționăm faptul că această schimbare a fost determinată tot de feedback-ul pe care l-am primit de la clienți în ceea ce privește nemulțumirea acestora față de rezervările neonorate pe ultimele două randuri, urmând ca acele locuri să rămână libere.

Am identificat că această schimbare nu a ajutat la îmbunătățirea serviciilor și că totodată a condus spre insatisfacția clienților noștri.

Prin urmare, pentru a oferi de fiecare dată o experiență cât mai plăcută la film, am anulat serviciul care presupunea doar achiziționarea biletelor.

Îți mulțumim pentru înțelegere!
Te așteptăm cu mare drag la Cinema One să vizionezi cele mai noi filme!

Toate cele bune!

17.07.2018

Bucură-te de noua promoție de la Cinema One! În fiecare luni, între orele 10:00-22:30, orice achiziție online a biletelor 2D și 3D din aplicația Cinema One și site (www.cinemaone.ro) are tarif unic! Fii prezent în online și prețuiește fiecare moment al verii!    

Începe aventura la Cinema One! În fiecare zi, ai 50% discount la bilete pentru filmele care rulează după ora 22:45! Vara aceasta anunță momente unice! La Cinema One poți trăi experiențe de neuitat! Achiziționează biletele și profită de noua promoție! * Promoția Midnight Summer Sale nu se cumulează cu alte campanii și promoții în vigoare.

27.03.2015

Cinema One are o poveste aparte, intrucat este construit pe sit-ul unei fabrici de constructie de avioane, care producea in perioada celui de-al Doilea Razboi Mondial, cel mai performant avion monoplan de vânătoare şi bombardament, IAR 80. Folosit în timpul conflagratiei, aparatul IAR 80 marcheaza pionieratul romanesc in industria aeronautica, reprezentand la vremea respectivă unul …