Meniu

Preturi si promotii

 

*Vizionarea filmelor 3D necesită folosirea ochelarilor 3D. Preț ochelari 3D: 3 lei – clienții noștri pot viziona filmele 3D folosind și ochelari proprii dar cu condiția ca aceștia să fie compatibili cu sistemul 3D de tip Master Image. 

**Pentru mai multe detalii va rugam sunati la 031 9663 sau pe adresa de email contact@cinemaone.ro


Pachetul Family

Pachetul Family se adreseaza grupurilor de 3 sau 4 persoane formate din adulti si copii si este disponibil la vanzare doar la casieriile Cinema One in fiecare zi a saptamanii, pentru orice film programat sa ruleze in intervalul orar 10:00 – 24:00, cu exceptia avanpremierelor.

*In pretul Pachetelor Family nu sunt incluse menuri de popcorn/ nachos sau alte produse alimentare si bauturi, care vor putea fi achizitionate separat de catre clientii Cinema One.

**In acceptiunea Pachetului Family, prin copil se intelege orice persoana care nu a implinit inca varsta de 18 ani.

 

Pentru a viziona în condiții optime filmul dorit, vă rugăm să rezervați locurile din timp, la telefon –
031 9663 sau pe www.cinemaone.ro.

Am decis ca in in perioada 01 iulie – 31 august 2019 inclusiv, in cadrul Cinema One sa se desfasoare Campania denumita „Midnight Summer Sale” in urmatoarele conditii:

  • Campania se desfasoara in fiecare zi a saptamanii (Luni – Duminica) si este valabila pentru filmele programate sa ruleze dupa ora 22:45 inclusiv;
  • In perioada Campaniei, preturile biletelor pentru filmele 2D sau 3D (cu exceptia avanpremierelor si a pachetelelor One4Two) programate sa ruleze la Cinema One dupa ora 22:45 inclusiv, vor fi reduse cu 50% fata de tariful standard pentru bilet normal, respectiv vor avea urmatoarele preturi:
  • tarif campanie Filme 2D – de Luni-Joi: 10,50 Lei TVA inclus;

– de Vineri-Duminica: 13 Lei TVA inclus;

  • tarif campanie Filme 3D – de Luni-Joi: 14 Lei TVA inclus;

– de Vineri-Duminica: 17 lei TVA inclus;

  • reducerea de 50% se aplica atat biletelor achizitionate direct de la casieriile Cinema One, cat si online de pe site-ul cinemaone.ro. sau prin aplicatia de mobil Cinema One.
  • Campania Midnight Summer Sale nu se cumuleaza cu alte campanii sau oferte in vigoare in incinta cinematografului. Pe perioada de valabilitate a campaniei Midnight Summer Sale, promotiile oferite de Cinema One in zilele de Luni „Happy Monday”, Marti Ziua „Couples” si Joi „Women’s night out” vor fi valabile doar pana la ora 22:44.
  • Campania Midnight Summer Sale se aplica in paralel cu promotia „Miercuri – Orange Film”, insa nu se cumuleaza cu aceasta, astfel incat, un client care intentioneaza sa vizioneze la Cinema One un film 2D/3D intr-o zi de Miercuri, dupa ora 22:45 inclusiv va putea opta fie sa achizitioneze bilete la film prin programul Orange Film (in masura in care detine coduri Orange valabile), fie sa beneficieze de preturile speciale la bilete prin campania Midnight Summer Sale, in conditiile descrise mai sus;
  • Campania Midnight Summer Sale nu se cumuleaza cu alte campanii sau oferte in vigoare in mediul online Cinema One. Pentru evitarea oricarui dubiu, pe perioada de valabilitate a Campaniei, achizitiile efectuate prin aplicatia de mobil Cinema One pentru filme programate sa ruleze dupa ora 22:45 inclusiv, nu vor mai beneficia de reducerea de 10%.
  • Campania Midnight Summer Sale nu se aplica pachetelor One4Two al caror pret de vanzare ramane cel standard;

Pe perioada Campaniei, orice client Cinema One va putea achizitiona oricate bilete la film va dori.

PROMOȚII SĂPTĂMÂNALE

 

LUNI: Happy Monday * –  in fiecare Luni intre orele 10:00- 24:00 pret unic la biletele 2D si 3D achizitionate de pe site-ul www.cinemaone.ro sau de pe aplicatia Cinema One.

* Promotia Happy Monday este valabila pentru toate filmele din program, cu exceptia avanpremierelor.

** Promotia nu se cumuleaza cu alte oferte si promotii existente in cinematograf.

MARTI: Couple * – 2 bilete 2D + 1 popcorn mediu + 2 bauturi 0,75 l sau 2 ape 0,5 l= 47 lei;

– 2 bilete 3D + 1 popcorn mediu + 2 bauturi 0,75 l sau 2 ape 0,5 l = 57 lei;

* Promotie valabila intre orele 10:00- 24:00.

* * Promotia Couple este valabila pentru toate filmele din program, cu exceptia avanpremierelor.

**** Promotia nu se cumuleaza cu alte oferte si promotii existente in cinematograf.

MIERCURI: Orange film – trimite textul FILM prin SMS la numarul 241 de pe orice numar Orange, prezinta codul primit la casa de bilete sau il poti introduce in aplicatia de mobil Cinema One,  si beneficiezi de 2 bilete la pret de unul, la orice film si la orice ora!

De asemenea, doar in zilele de MIERCURI, poti introduce codul primit in aplicatia de mobil Cinema One.

* Poti gasi mai multe informatii despre tarif, accesand link-ul: http://www.orange.ro/film/.

** Promotia nu se cumuleaza cu alte oferte si promotii existente in cinematograf.

*** Continutul alternativ (spectacole, concerte, etc.) nu intra in promotia Orange.

Orangefilm

JOI:  Women’s Night Out – La achizitionarea unui bilet la film dupa ora 17:00, doamnele si domnisoarele primesc discount de 50% la popcorn, nachos si sucuri la dozator;

*Promotie valabila intre orele 17:00- 24:00.

** Promotia nu se cumuleaza cu alte oferte si promotii existente in cinematograf.

Vino să îți sărbătorești ziua onomastică la Cinema One și beneficiezi de 50% discount la meniul mare de popcorn și suc. Te așteptăm la film!