Meniu

Termeni si conditii

REGULAMENT INTERIOR CINEMA ONE

IN INCINTA CINEMATOGRAFULUI SUNT INTERZISE URMATOARELE :

 1. Fotografierea sau filmarea.
 2. Accesul cu aparate foto/video. Pe intreaga durata a filmelor acestea se vor preda cu proces verbal catre supervizorul de serviciu.
 3. Fumatul de orice tip.
 4. Accesul cu bagaje voluminoase.
 5. Accesul cu produse alimentare sau bauturi care nu sunt procurate de la barul cinematografului.
 6. Folosirea telefonului mobil dupa inceperea filmului.
 7. Accesul cu animale.
 8. Sa distruga intentionat proprietatea cinematografului, inclusiv sa stea cu picioarele pe scaune.
 9. Accesul in spatile restrictionate accesului public.
 10. In cazul incalcarii uneia dintre aceste reguli, sunteti rugati sa parasiti incinta cinematografului fara a va fi returnata contravaloarea biletului sau a produselor cumparate.

Va informam ca cinematograful este dotat cu dulapuri special amenajate pentru produsele achizitionate din alta parte si pentru bagajele voluminoase.

ALTE REGULI SI ASPECTE:

 1. Accesul spre sala de spectacol se face numai cu 10 minute inainte de inceperea filmului.
 2. Rezervarile se anuleaza automat din sistem, cu 30 de minute inainte de inceperea spectacolului, in cazul in care aceste nu au fost achitate.
 3. Cinema ONE nu este raspunzator pentru obiectele uitate sau pierdute in incinta cinematografului.
 4. Din motive obiective, ne rezervam dreptul a efectua modificari in programul filmelor.
 5. Pentru programul actualizat, consultati panourile electronice din incinta cinematografului sau programul online, accesand www.cinemaone.ro sau aplicatia de mobil Cinema One.
 6. Va rugam verificati cu atentie clasificarea filmului inainte de a opta pentru vizionarea acestuia. Audienta filmului trebuie sa corespunda varstei dumneavoastra.

AG – Audienta generala.

AP 12 – Acordul parintilor pentru copiii sub 12 ani.

N 15 – Nerecomandat sub 15 ani.

IM 18 – Interzis Minorilor.

 1. Filmele ce ruleaza in sistem de AVANPREMIERA, nu se supun reducerilor si promotiilor aflate in desfasurare ( exceptie programul Orange Film si achiztiile efectuate prin intermediul aplicatiei de mobil Cinema One) .
 2. In cazul reducerilor pentru elevi/studenti/pensionari, aceasta calitate trebuie dovedita prin prezentarea unei legitimatii sau carnet, vizate pe anul scolar in curs. In caz contrar, reducerea nu se va acorda.
 3. Inainte de a parasi punctul de vanzare, va rugam asigurati-va ca datele imprimate pe biletele primite corespund cerintelor dumneavoastra. Nu se accepta plangeri ulterioare!
 4. Va rugam verificati restul primit, inainte de a parasi casa de bilete.
 5. Va aducem la cunostinta ca incinta cinematografului si imprejurimile acestuia sunt dotate cu echipamente de inregistrare video.
 6. Pretul biletelor se refera la data si ora spectacolului, nu la data si ora la care cumparati biletul.
 7. Cand alegeti locurile dorite, tineti cont ca sistemul nu va permite sa lasati un singur loc liber langa selectia dumneavoastra.
 8. Toate rezervarile nerevendicate vor fi anulate cu 30 de minute inainte de ora de incepere a spectacolului. Pentru filmele care incep la 10:30 rezervarile vor expira cu 10 minute inainte. Va rugam sa aveti in vedere posibilitatea aglomeratiei la casele de bilete.
 9. Returnarea tranzactiilor cu cardul (POS) poate dura pana la 30 de zile, in functie de banca emitenta a cardului. In cazul biletelor achizitionate online, rambursarea sumei se poate face doar in ziua tranzactiei.
 10. Cinema One nu comercializeaza bauturi alcoolice minorilor.
 11. In caz de incendiu, cutremur sau oricare alta situatie de urgenta, trebuie sa va pastrati calmul si sa respectati indicatiile date de catre personalul cinematografului.
 12. Va informam ca Cinema One are case speciale pentru rezervari, pentru clientii care au efectuat o rezervare online sau telefonica, si case speciale doar pentru produse.
  Cinema One isi rezerva dreptul de a deschide sau inchide aceste case in functie de fluxul zilnic de clienti.
 13. Doar 40% din capacitatea salii este disponibila pentru rezervari online sau telefonice. Celelalte 60% din locuri pot fi achizitionate online sau de la casieria cinematografului.
 14. Orice tranzactie online trebuie finalizata in maxim 15 minute din momentul accesarii platformei procesatorului de plati sau va fi anulata automat.
 15. Va informam ca rezervarea online este contorizata, iar la un numar de 5 rezervari neonorate, IP-ul si adresa dumneavoastra de e-mail vor fi blocate automat de sistemul nostru, prin urmare, nu veti mai putea beneficia de acest serviciu.
 16. E-mail-ul de confirmare pentru o rezervare sau achizitie de bilete va detalia tranzactia efectuata si va transmite numarul unic de referinta. Odata ce confirmarea a fost trimisa, biletele nu pot fi rambursate. Cinema One nu este responsabila in cazul in care clientul a ales gresit filmul/data/ora/locurile.
 17. Preturile Cinema One Romania includ TVA, contributia pentru Crucea Rosie Romana (1%) si Timbrul Cinematografic (2%).
 18. Pentru a putea efectua plati online pe website-ul Cinema One prin card de credit/debit, clientul trebuie sa furnizeze urmatoarele date: numele posesorului cardului, numarul cardului, codul de siguranta al cardului si data de expirare a cardului. Plata online pe website-ul Cinema One este efectuata prin intermediul MobilPay. Pentru plata se accepta urmatoarele tipuri de carduri: Visa, Visa Electron, Mastercard si Maestro.
 19. Persoanele cu dizabilitati vor beneficia de eliberarea unui card personalizat, care prin simpla prezentare a acestuia si a actului de identitate, va facilita in continuare accesul gratuit la Cinema One pentru persoanele cu handicap grav si accentuat conform legilor in viguare. Exceptie fac avanpremierele si spectacolele alternative. Unica conditie este de a fi vandut minim un bilet la filmul ales.
 20. Detinatorii de bilete cu tarif redus sunt obligati sa faca dovada statutului social in baza caruia au achizitionat respectivele bilete, inainte de intrarea in sala de cinematograf. In situatia de mai sus, in cazul persoanelor care nu fac dovada cu carnet elev/ carnet student/ talon pensie, (dupa caz) , vizat la zi, Cinema One isi rezerva dreptul de a nu permite accesul acestora in sala de cinematograf, considerand ca au actionat cu rea-credinta si au incercat sa obtina un folos material in detrimentul intereselor Cinema One. Acest demers vine ca o masura suplimentara de securitate, pentru a proteja siguranta achizitionarii biletelor in sistem online.
 21. Stornarea biletelor se face cu minim 30 de minute inainte de inceperea filmului, prezentand biletele si bonul fiscal.
 22. Stornarea biletelor cumparate necorespunzator de pe Cinemagia se va face prin intermediul acestora

( Telefon: 031 805 77 85- număr cu tarif normal; Email: bilete@cinemagia.ro).

 1. Varsta pentru copii care platesc bilet este de la 3 ani.
 2. Filmele sunt precedate de reclame și trailere, calupul publicitar având o durată de 15 minute.

SECURITATEA DATELOR PERSONALE:

Datele furnizate de catre clienti sunt strict confidentiale. SC EBS Cinema Services SRL se angajeaza in fata clientilor sai, sa nu furnizeze aceste date unor terte persoane sau companii si sa le utilizeze strict pentru uzul relatiei de afaceri dintre client si SC EBS Cinema Services SRL.

SC EBS Cinema Services SRL certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare.

Datele dumneavoastra personale vor putea fi utilizate de catre SC EBS Cinema Services SRL pentru confirmarea comenzilor, informarea prin e-mail, posta sau alte mijloace de comunicare despre actiunile ulterioare, realizarea de rapoarte statistice etc.

Acest site foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul nostru. Datele dumneavoastra personale vor putea fi transmise autoritatilor in drept, cu scopul verificarii tranzactiilor comerciale sau altor autoritati in drept pentru efectuarea oricaror verificari justificate in baza legii.

SC EBS Cinema Services SRL se obliga sa respecte drepturile dumneavoastra conferite de Legea 677/2001, iar la cererea dumneavoastra trimisa la adresa Str. Zaharia Stancu, nr. 1, Coresi Shopping Resort, Cinema One Brasov, se obliga: sa rectifice, actualizeze, blocheze sau stearga, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001, privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date; sa inceteze prelucrarea datelor dumneavoastra personale.

SC EBS Cinema Services  SRL figureaza în registrul de evidenta a operatorilor de date cu caracter personal la numarul 36053.

Va multumim pentru intelegere !

Termeni si conditii de utilizare a continutului website-ului www.cinemaone.ro

Site-ul www.cinemaone.ro este proprietatea companiei societatii S.C. EBS CINEMA SERVICES S.R.L cu sediul in Bucuresti, Sector 3, Calea Vitan, Nr. 289, Et.1, Camera 17, inscrisa in Registrul Comerţului sub numǎrul J40/3806/2014, CUI RO32988801 si poate fi contactata pe adresa de e-mail: info@cinemaone.ro.

Prin utilizarea site-ului www.cinemaone.ro si/sau al oricarui dintre serviciile oferite se considera ca ati citit, inteles si acceptat integral termenii si conditiile de utilizare a site-ului.

Site-ul www.cinemaone.ro este proprietatea unei companii romanesti si, prin urmare, se supune legilor din Romania.

S.C. EBS CINEMA SERVICES S.R.L nu isi asuma nicio responsabilitate pentru corectitudinea informatiilor oferite si isi rezerva dreptul de a realiza in orice moment modificari asupra continutului site-ului.

Toate drepturile asupra materialelor apartin S.C. EBS CINEMA SERVICES S.R.L. Reproducerea oricarei informatii sau oricaror materiale se poate face numai cu acordul companiei.

O data cu inregistrarea pe site, acordati socientatii S.C. EBS CINEMA SERVICES S.R.L dreptul de a folosi pentru campaniile publicitare sau promotionale proprii si ale partenerilor sai, datele pe care le-ati furnizat o data cu inregistrarea pe site.

Informatiile existente pe acest site ofera detalii despre programul saptamanal al filmelor care pot fi vizionate in cinematograful Cinema One Brasov, despre filmele care urmeaza, despre concursuri, premii si alte informatii din domeniul cinematografic.

Pentru a accesa pagina noastra de web un utilizator nu este obligat sa se inregistreze. Cu toate acestea, pentru a beneficia de anumite servicii (rezervare si cumparare bilete) este necesar ca utilizatorul sa se inregistreze.

 

 

REGULAMENTUL DE EMITERE ȘI UTILIZARE A CARDULUI DE FIDELITATE

 

Art. 1 Organizator-Identitatea operatorului-Scopul prelucrării

Acest Program de fidelizare este organizat si desfasurat de societatea EBS CINEMA SERVICES S.R.L, reprezentata prin administrator Florin Maftei, cu sediul Brasov str. Zaharia Stancu Nr.1 , jud. Brasov, numar de inmatriculare la Registrul Comertului: J40/3806/2014, cod fiscal: RO 32988801, avand numarul de Operator baze de date NR. 36053 atribuit de Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, in scopul acordarii unor puncte de fidelitate conform politicii Organizatorului,pentru actiuni de marketing, servicii de comunicatii electronice precum si in scopuri statistice.

Prin obţinerea şi utilizarea Cardului de fidelitate (denumit în continuare ”Cardul”), participanţii îşi exprimă acordul cu privire la participarea la Programul de fidelizare în condiţiile prevăzute în prezentul Regulament Oficial. De asemenea, Regulamentul Oficial este disponibil pentru consultare, in mod gratuit. oricarui participant, in locatia Cinema One si pe site-ul www.cinemaone.ro

 

Art. 2 Conditii de participare

Orice persoana fizica in varsta de cel putin 14 ani poate intra in posesia Cardului de fidelitate Cinema One. Eliberarea cardului se face doar dupa completarea formularului de inscriere in Programul de fidelizare.

Participantii sunt obligati sa completeze toate campurile cuprinse in formularul de inscriere prezentat in Anexa 1, respectiv: nume,prenume, data nasterii, telefon, si adresa e-mail dupa caz, sa semneze formularul (in cazul formularului fizic), precum si sa bifeze cele doua optiuni:

 • sunt de acord ca Cinema One sa prelucreze datele mele cu caracter personal pentru emiterea cardului de fidelitate;
 • sunt de acord cu Termenii si Conditiile Cinema One Card;

Formularele de inscriere sunt disponibile in format fizic la receptia cinematografului Cinema One, Zaharia Stancu Nr.1, Brasov – Coresi Shopping Resort, cat si online pe site-ul www.cinemaone.ro

Cinema One Card și toate drepturile de autor, marca comerciala și alte drepturi de proprietate intelectuala in legatura cu cardul, raman in proprietatea EBS Cinema Services SRL.

Cinema One accepta reclamatii legate de Cinema One Card, dar numai insotite de bonul fiscal pentru produsele cumparate, folosind cardul de fidelitate.

In cazul unei dispute, decizia conducerii Cinema One este definitiva.

 

Art. 3 Obtinerea cardului de fidelitate Cinema One

Cinema One Card este un card nebancar, cu banda magnetică, destinat exclusiv utilizării de către titular pentru plata produselor disponibile în cadrul cinematografului, prin utilizarea punctelor de fidelitate acumulate.

Fiecare card are un număr de serie unic, astfel încât, în cazul în care este pierdut, furat ori deteriorat, pe baza unor date minime de identificare ale solicitantului (nume, prenume și data nașterii), permite suspendarea sau înlocuirea lui.

Fiecare persoană are dreptul la un singur card de fidelitate. Lucrătorii EBS Cinema Services SRL nu pot  fi deținătorii acestui tip de card.

Cardul va fi eliberat in maxim 5 zile lucratoare si va fi ridicat din locatia Cinema One.

Cinema One va pastra cardul solicitantului pentru o perioada de 20 de zile lucratoare si isi rezerva dreptul de a-l dezactiva in situatia in care persoana care l-a solicitat nu il ridica in acest termen. In acest din urma caz, eliberarea unui nou Card de fidelitate presupune completarea unui nou formular de solicitare Card Cinema One de catre solicitant.

Punctele de fidelitate sunt valabile timp de un an, după care se anulează automat.

 

Art. 4 Beneficii Cardul de fidelitate CINEMA ONE ofera urmatoarele beneficii:

 1. Cinema One Card este modul în care Cinema One îi răsplătește pe toți clienții săi fideli. La cumpărături efectuate de dumneavoastră în incinta cinematografului cat si pe online (aplicatia de mobil si cinemaone.ro), acumulați puncte ce pot fi ulterior transformate în produse, cu excepția biletelor de film.
 2. Intră în rândul posesorilor Cinema One Card și te vei bucura de avantajele sale, încă de la primele utilizări. Noi îți transformăm toate cumpărăturile în puncte pentru ca mai apoi, tu să le poți valorifica așa cum crezi de cuviință în interiorul cinematografului nostru. Pentru fiecare 10 lei platiți, vei acumula 1 punct (Ex: 50 lei = 5 puncte).
 3. La fiecare 10 lei cheltuiți (pe bilete/produse concession) se va adăuga un punct pe cardul clientului. Prin urmare, punctele se vor acumula în funcție de suma cheltuită în cadrul tranzacțiilor.Valoarea unui punct acumulat este de 1 (un) leu. Nu se acordă puncte pentru fracții mai mici de 10 lei întregi plătiți, toate prețurile rotunjindu-se în minus. Astfel, dacă clientul cumpără produse în valoare de 76 de lei, va acumula 7 puncte de fidelitate.
 4. Se pot acumula maxim 40 de puncte pe zi, doar prin prezentarea cardului de fidelitate înainte de încheierea tranzacției.
 5. Cinema One își rezervă dreptul de a anula punctele înregistrate pentru tranzacții care au fost ulterior anulate.
 6. Vino de ziua ta de naștere la Cinema One, iar punctele aferente tranzacțiilor din această zi se vor dubla.

 

Art. 5 Folosirea cardului

Cardul va putea fi utilizat în locatia Cinema One, pentru achizitia de produse pe baza punctelor cu exceptia biletelor de film. Daca posesorul de card nu are cardul asupra sa, in momentul achizitiei, nu poate beneficia de avantajele mentionate. Pentru folosirea punctelor, titularul cardului va trebui sa anunte in momentul achizitionarii produselor ca este posesor de card de fidelitate.

Cardul este personal şi netransmisibil, titularul cardului asumandu-si intreaga responsabilitate cu privire la orice potentiala problema legata de utilizarea cardului de catre alte persoane.

Pentru a verifica identitatea deținătorului, angajații Cinema One își rezervă dreptul de a solicita prezentarea unui act de identitate.

Pentru o tranzacție se poate valida doar un singur card.

Numărul de puncte acumulate precum și istoricul tranzacțiilor poate fi consultat la casele de bilete din incinta cinematografului, pe baza cardului de fidelitate sau pe online in contul            MyCinema, daca logarea in cont s-a facut cu aceeasi adresa de email pe baza caruia a fost emis cardul de fidelitate.

Clientul poate cheltui punctele achiziționând doar produse concession, în limita punctelor disponibile pe card. Aceste produse vor avea o valoare în lei și o valoare în puncte, posesorii cardului având posibilitatea achitării totale cu puncte de loialitate.

Pentru a achizitiona un produs, deținătorul cardului poate face plata cu puncte de fidelitate, iar diferenta pana la pretul total al produsului poate fi achitata in numerar si/sau cu card bancar, in functie de optiunea clientului.

Punctele nu pot fi schimbate în bani, nu sunt transferabile și pot fi acumulate doar pentru tranzacțiile făcute direct în cinematograf.

EBS Cinema Services SRL isi rezerva dreptul de a anula imediat un card, in urmatoarele cazuri:

 • Daca posesorul de card a incalcat oricare dintre regulile specificate in prezentul Regulament;
 • In cazul in care posesorul de card a fost evacuat din cinematograf, ca urmare a comportamentului necorespunzator;
 • In cazul in care posesorul de card a utilizat Cinema One Card in mod fraudulos

 

Art. 6 Pierderea, furtul sau distrugerea cardului

Dacă un card de fidelitate s-a deteriorat, a fost furat sau pierdut, posesorul acestuia trebuie să anunţe in termen de 48 de ore Cinema One la adresa de e-mail info@cinemaone.ro in atentia Departamentului de Marketing, in caz contrar asumandu-si intreaga responsabilitate pentru utilizarea ilegala a cardului. În baza datelor de identificare furnizate la achiziția cardului, se va anula cardul pierdut și se va înlocui cu unul nou. Punctele aflate pe cardul pierdut la momentul anulării, vor fi transferate pe noul card, care va fi transmis titularului în baza unui document de identitate.

Odată cu înştiinţarea respectivă, se vor comunica numele, adresa şi celelalte date de identificare ale posesorului de Card. Participantul care îşi pierde Cardul sau căruia îi este furat Cardul are dreptul la un nou card.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a anula oricand, orice card, dupa o perioada de 12 luni de neutilizare precum si cardurile care au fost utilizate cu incalcarea prevederilor prezentului Regulament sau a dispozitiilor legale.

 

Art. 7 Durata programului de fidelizare

Programul de fidelizare are durata nedeterminata, Cinema One poate hotari in orice moment incetarea program de fidelizare. Instiintarea referitoare la incetarea programului va fi comunicata cu cel putin 5 zile lucratoare inainte de data incetarii programului, in locatia Cinema One intr-un loc vizibil si pe site-ul www.cinemaone.ro .

 

 Art. 8 Modificarea regulamentului

Cinema One isi rezerva dreptul de a modifica sau actualiza prezentul regulament si se angajeaza ca astfel de modificari sa le faca publice in locatia Cinema One si pe site-ul www.cinemaone.ro   cu 5 zile lucratoare inainte de a intra in vigoare modificarile facute.

 

Art. 9 Serviciul de relatii cu clientii

Pentru informatii legate de cardul de fidelitate (obtinerea, utilizarea sau reinnoirea, etc) va rugam sa ne scrieti pe adresa de e-mail: info@cinemaone.ro in atentia Departamentului de Marketing.

 

Art.10 Prelucrarea Datelor cu Caracter Personal

Organizatorul prelucrează date cu caracter personal cu privire la solicitanti (“Date cu Caracter Personal”) în scopul emiterii cardului de fidelitate si contactarea ulterioara a posesorului cardului in situatii legate de functionalitate, reinnoire sau comunicarea altor informatii relevante despre utilizarea Cardului de fidelitate, pe baza consimtamantului liber exprimat in acest sens de catre solicitant, la momentul completarii Fornularului de solicitare Card de fidelitate.

Datele cu Caracter Personal vor fi colectate şi prelucrate în conformitate cu Regulamentul UE 2016/679(GDPR). Mai multe detalii despre scopurile si legalitatea prelucrarii, precum si despre drepturile persoanelor vizate puteti afla din sectiunea dedicata a site-ului: www.cinemaone.ro/gdpr/

Datele ce urmează a fi prelucrate de la posesorii cardurilor sunt cele completate in formularul de solicitare card. Informaţiile vor fi colectate prin mijloace automate sau prin mijloace manuale, cu respectarea tuturor restricţiilor de securitate şi protecţie impuse de legislatia in vigoare.

Organizatorul a implementat anumite măsuri de securitate pentru a asigura confidenţialitatea informaţiilor din baza sa de date, în conformitate cu standardele de securitate impuse de legislaţia relevantă.

În legatură cu prelucrarea Datelor cu Caracter Personal şi în conformitate cu Regulamentul UE 2016/679 (GDPR), orice participant va putea exercita oricare dintre următoarele drepturi:

 

 1. Dreptul de acces la Datele cu Caracter Personal – de a obtine in mod gratuit, din partea SC EBS CINEMA SERVICES SRL, o confirmare a faptului ca datele personale sunt sau nu prelucrate, in conditiile Art. 15 din Regulamentul UE 2016/679 (GDPR).
 2. Dreptul la rectificare asupra datelor – dreptul persoanei vizate de a cere in mod gratuit rectificarea datelor inexacte care o privesc, conform Art. 16 din Regulamentul UE 2016/679 (GDPR).
 3. Dreptul de a sterge datele prelucrate– aveti dreptul de a solicita in mod gratuit societatii EBS CINEMA SERVICES SRL, stergerea datelor personale care va privesc, iar SC EBS CINEMA SERVICES SRL are obligatia de a sterge datele personale care va privesc, in oricare din urmatoarele situatii -datele cu caracter personal nu sunt necesare pentru indeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate – retragerea consimtamantului pe baza caruia au fost prelucrate -datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal, conform Art. 17 din Regulamentul UE 2016/679 (GDPR).
 4. Dreptul de a solicita SC EBS CINEMA SERVICES SRL restrictionarea prelucrarii datelor personale- aveti dreptul de a obtine din partea noastra restrictionarea prelucrarii datelor cu caracter personal in urmatoarele cazuri – a prelucrarii inexacte -a prelucrarii ilegale – a exercitarii dreptului la opozitie, in conditiile Art. 18 din Regulamentul UE 2016/679 (GDPR).
 5. Dreptul de portabilitate a datelor– reprezinta dreptul de a primi datele cu caracter personal care va privesc si pe care ni le-ati furnizat manifestandu-va consimtamantul expres, in structura utilizata de noi in mod curent si totodata aveti posibilitatea de a transmite aceste date altui operator, putand cere transmiterea acestor date direct de la noi catre celalalt operator, daca acest lucru este posibil din punct de vedere tehnic, conform Art. 20 din Regulamentul UE 2016/679 (GDPR).
 6. Dreptul la opozitie -reprezinta dreptul persoanei vizate de a se opune oricand, in mod gratuit, unei astfel de prelucrari, inclusiv crearii de profiluri, conform Art. 21 din Regulamentul UE 2016/679 (GDPR).
 7. Dreptul de a se adresa cu o plangere Autoritatii de Supraveghere, in cazul in care apreciaza ca prelucrarea datelor cu caracter personal incalca regulamentul UE 2016/679 (GDPR).

Participantii au dreptul de a-si retrage oricand consimtamantul privind prelucrarea datelor personale, fara ca retragerea sa afecteze legalitatea prelucrarii efectuate pe baza consimtamantului, pana la acea data.

In ceea ce priveste datele personale participantii au posibilitatea de a-si exercita oricare dintre drepturile mentionate, prin intermediul unei cereri scrise, datate si semnate, adresata Organizatorului la adresa din Brasov, str. Zaharia Stancu , Nr.1 – Incinta Coresi Shopping Resort, Jud. Brasov sau la adresa de e-mail dpo@cinemaone.ro.

In cererea formulata participantul poate mentiona daca doreste ca informatiile sa-i fie comunicate la o anumita adresa, care poate fi si posta electronica sau printr-un serviciu de curierat care sa asigure predarea corespondentei numai personal.

Prin completarea formularului de obtinere Card Cinema One, participanţii isi exprima consimtamantul expres cu privire la respectarea termenilor si conditiilor prezentului Regulament Oficial si la inscrierea datelor cu caracter personal in baza de date a societatii EBS CINEMA SERVICES S.R.L. in scopul mai sus declarat.

Totodata, participantii confirmă faptul că au fost informaţi cu privire la Datele cu Caracter Personal referitoare la ei, care urmează să fie stocate, prelucrate şi utilizate, şi că sunt de acord ca aceste Date cu Caracter Personal să fie prelucrate şi utilizate în limitele astfel specificate, pe durata de desfăşurare a activităţii Organizatorului. Datele personale solicitate prin formularul de inscriere au un caracter obligatoriu.

Refuzul de a furniza datele solicitate prin formularul de inscriere duce la imposibilitatea eliberarii cardului de fidelitate. In situatia in care posesorul cardului Cinema One solicita stergerea datelor sale personale din evidentele Operatorului, de la momentul stergerii, Cardul de fidelitate va fi dezactivat, iar posesorul acestuia nu il va mai putea utiliza in cinematograful Cinema One.

Datele solicitate prin formularul de inscriere nu se transfera in strainatate.

 

Art.11 Litigii Eventualele litigii aparute intre parti cu privire la prezentul Regulament Oficial se vor solutiona pe cale amiabila, iar in cazul in care acest lucru nu este posibil se vor solutiona de catre instantele judecatoresti competente.

EBS Cinema Services SRL isi rezerva dreptul de a modifica sau a imbunatati prezentul Regulament ori de cate ori considera necesar, fara nici o notificare in prealabil.

Doar in ziua lansarii cardului de fidelitate (27 septembrie 2015), s-au oferit 20 de puncte de fidelitate cadou, clientilor care au solicitat emiterea cardului Cinema One Card la aceasta data.

 

Reguli de vanzare bilete in program Orange Film / Tipul biletelor ce se vor emite

Biletele Orange film sunt disponibile în conditiile stabilite de Orange Romania, conform ’’Termeni si Conditii’’ –  https://www.orange.ro/film/

 • Programul Orange film este valabil in cazul tuturor proiectiilor publice de film din zilele de miercuri.
 • Dupa validarea biletului Orange film, clientul va achita la casierie contravaloarea unui singur bilet si va primi doua bilete
 • Se acorda doar un bilet Orange film de persoana la fiecare tranzactie.
 • Vor fi acceptate doar biletele Orange film primite prin mesaj scris de la 241
 • Biletul gratuit Orange film va fi emis pentru acelasi film si interval orar ca si pentru cel platit
 • Pentru fiecare bilet Orange film platit este valabila o singura intrare libera/client/saptamana
 • Pentru biletele Orange film se aplica termenii si conditiile de cumparare, vânzare si intrare standard ale cinematografului
 • Anumite cinematografe partenere îsi rezerva dreptul de a nu vinde anumite bilete de tip premium în cadrul programului Orange Film. Vă rugam verificati termenii și conditiile de vânzare a biletelor pentru cinematograful la care doriti sa mergeti.

In completare, Cinema One Brasov mentioneaza urmatoarele reguli standard proprii de vanzare si tipul biletelor ce se pot emite miercurea in cadrul programului Orange Film:

La achizitionarea si plata unui bilet prin Programul Orange Film, clientul va primi un al doilea bilet gratuit.

Biletele emise, cel tarifat si cel gratuit, vor avea inscrise locurile desemnate a fi ocupate de catre clienti.

 

 • Costul biletului emis, se va incadra intotdeauna in categoria/tariful de bilet a celui mai defavorabil tarif aplicabil dintre cei doi clienti care solicita ‘bilet gratuit Orange Film’:
 • Pentru aplicarea tarifului redus pentru student/pensionar/copil se va solicita pentru ambii clienti, atat la casa de bilete cat si la intrarea in cinematograf, a documentelor in baza carora se aplica reducerea – in caz de neprezentare, personalul cinematografului isi rezerva dreptul de a nu permite accesul in sala

-Campania Happy Monday- 

Regulament-

Prin prezenta decid continuarea campaniei „Happy Monday” pe perioada nedeterminata pe site-ul www.cinemaone.ro cat si pe aplicatia de mobil Cinema One in urmatoarele conditii:

 • Filmele programate sa ruleze la Cinema One in fiecare zi de Luni, in intervalul orar: 10:00 – 22:30, vor avea tarif unic (2D/3D) valabil doar pentru biletele achizitionate online (de pe site-ul Cinema One sau prin aplicatia de mobil Cinema One), respectiv:
 • tarif unic Filme 2D – 13,90 Lei TVA inclus;
 • tarif unic Filme 3D –17,90 Lei TVA inclus;
 • Tariful unic nu este valabil in cazul avanpremierelor;
 • Tariful unic nu se aplica biletelor achizitionate direct de la casieriile Cinema One din incinta cinematografului, Campania vizand doar biletele cumparate online;
 • Biletele cu pret special (copii/ elevi/ studenti/ pensionari) vor putea fi achizitionate doar de la casieriile Cinema One, intrucat in fiecare zi de Luni, pentru filmele programate sa ruleze in intervalul orar 10:00-22:30, in mediul online fiind valabile doar tarifele unice mai sus mentionate;
 • Campania Happy Monday nu se cumuleaza cu alte campanii sau oferte in vigoare in mediul online Cinema One. Pentru evitarea oricarui dubiu, achizitiile efectuate prin aplicatia de mobil Cinema One pentru filme programate sa ruleze in zilele de Luni, in intervalul orar 10:00-22:30, nu vor mai beneficia de reducerea de 10%.

In zilele de luni, cand Campania Happy Monday este activata, orice client Cinema One va putea achizitiona online oricate bilete la film va dori.

Campania Midnight Summer Sale

-Regulament-

Am decis continuarea campaniei „Midnight Summer Sale” pana la data de 21 Septembrie 2018 inclusiv, sub deviza „PRELUNGIM VARA LA CINEMA ONE” in urmatoarele conditii:

 • Campania se desfasoara in fiecare zi a saptamanii (Luni – Duminica) si este valabila pentru filmele programate sa ruleze dupa ora 22:45 inclusiv;
 • In perioada Campaniei, preturile biletelor pentru filmele 2D sau 3D (cu exceptia avanpremierelor) programate sa ruleze la Cinema One dupa ora 22:45 inclusiv, vor fi reduse cu 50% fata de tariful standard pentru bilet normal, respectiv:
 • tarif campanie Filme 2D – de Luni-Joi: 10,50 Lei TVA inclus;

– de Vineri-Duminica: 13 Lei TVA inclus;

 • tarif campanie Filme 3D – de Luni-Joi: 14 Lei TVA inclus;

– de Vineri-Duminica: 17 lei TVA inclus;

 • reducerea de 50% se aplica atat biletelor achizitionate direct de la casieriile Cinema One, cat si online de pe site-ul cinemaone.ro. sau prin aplicatia de mobil Cinema One.
 • Campania nu se cumuleaza cu alte campanii sau oferte in vigoare in incinta cinematografului. Pe perioada de valabilitate a campaniei „Prelungim vara la Cinema One”, promotiile oferite de Cinema One in zilele de Marti Ziua „Couples” si Joi „Women’s night out” vor fi valabile doar pana la ora 22:44.
 • Campania se aplica in paralel cu promotia „Miercuri – Orange Film”, insa nu se cumuleaza cu aceasta, astfel incat, un client care intentioneaza sa vizioneze la Cinema One un film 2D/3D intr-o zi de Miercuri, dupa ora 22:45 inclusiv va putea opta fie sa achizitioneze bilete la film prin programul Orange Film (in masura in care detine coduri Orange valabile), fie sa beneficieze de preturile speciale la bilete prin campania Midnight Summer Sale, in conditiile descrise mai sus;
 • Campania nu se cumuleaza cu alte campanii sau oferte in vigoare in mediul online Cinema One. Pentru evitarea oricarui dubiu, pe perioada de valabilitate a Campaniei, achizitiile efectuate prin aplicatia de mobil Cinema One pentru filme programate sa ruleze dupa ora 22:45 inclusiv, nu vor mai beneficia de reducerea de 10%.

Pe perioada Campaniei, orice client Cinema One va putea achizitiona oricate bilete la film va dori.

Reguli Cinema One:

Un adult + 1 persoana de orice categorie, adult/student/pensionar/copil = ticketul emis va avea tarif Normal 2D / 3D – cu exceptia Avanpremierelor

Un elev/student/pensionar + 1 persoana, alta decat adult (elev/student/pensionar/copil) = ticketul emis va avea tarif Redus* – cu exceptia Avanpremierelor

Un copil < 12 ani + un copil < 12 ani, alta persoana decat adult/elev/pensionar/student = ticketul emis va avea tarif de copil < 12 ani – cu exceptia Avanpremierelor

Pentru Avanpremiere: 1 persoana + 1 persoana, indiferent de categoria in care se incadreaza acestea, li se vor emite 1 singur ticket avand tarif de Avanpremiera

Va multumim pentru intelegere,

Conducerea EBS Cinema Services / Cinema One Brasov

 

 

REGULAMENT MENIURI ONE FOR TWO

-ACTUALIZAT LA DATA DE 23.12.2017-

ORGANIZATOR:

Societatea EBS CINEMA SERVICES S.R.L, cu sediul social în Municipiul Bucuresti, Sector 3, cu sediul in Bucuresti, Sector 3, Calea Vitan nr. 289, et.1, camera 17, înregistrată la Oficiul Registrului Comerțului sub nr. J40/3806/2014, având Cod Unic de Înregistrare: 32988801, date de contact: info@cinemaone.ro – punct de lucru cinematograf CINEMA ONE in incinta Coresi Shopping Resort Brasov.

 

DATA IMPLEMENTARE: incepand cu 23.12.2017

 

DISPONIBILITATE:

 • Online: site cinemaone.ro si aplicatia de mobil Cinema One.
 • casieriile din incinta cinematografului Cinema One;

 

DESCRIERE PACHET:

Meniul OneForTwo este disponibil in 2 variante (2D/3D) si include bilete la film si produse, astfel:

 • OneForTwo 2D:
 • 2 bilete la film 2D
 • 2 popcorn mediu sau 2 nachos mediu (cu sos salsa si branza)
 • 2 sucuri la dozator 0,75L (Pepsi/ Pepsi Twist/ Mirinda/ 7UP)
 • 2 batoane la alegere: Bounty/ Mars/ Twix/ Snickers

 

 • OneForTwo 3D:
 • 2 bilete la film 3D;
 • 2 popcorn mediu sau 2 nachos mediu (cu sos salsa si branza)
 • 2 sucuri la dozator 0,75L (Pepsi/ Pepsi Twist/ Mirinda/ 7UP)
 • 2 batoane la alegere: Bounty/ Mars/ Twix/ Snickers
 • 2 ochelati 3D

 

PRETURI:

 • OneForTwo 2D: 91,90 Lei TVA inclus/ meniu
 • OneForTwo 3D: 109,90 Lei TVA inclus/ meniu

 

CONDITII SPECIALE:

 • pachetele OneForTwo includ refill (reumplere) pentru suc si popcorn/ nachos (in functie de alegerea initiala) pe tot parcursul filmului pentru care a fost achizitionat biletul;
 • refill-ul se face la casele speciale pentru vanzarea de produse din incinta cinematografului, prin prezentarea biletului la film si a bonului fiscal
 • Meniul OneForTwo este disponibil pentru a fi achizitionat si pentru spectacolele cu contint alternativ ce ruleaza in incinta Cinema One la pretul de vanzare ce va fi comunicat de catre Organizator pentru fiecare spectacol in parte.

MODIFICARI:

Organizatorul isi rezerva dreptul de a completa si/sau modifica prezentul regulament si de a-l aduce la cunostinta publica in incinta Cinematografului Cinema One si pe site-ul www.cinemaone.ro.

 

Organizator,

EBS CINEMA SERVICES S.R.L.