Meniu

Termeni si conditii

REGULAMENT INTERIOR CINEMA ONE

IN INCINTA CINEMATOGRAFULUI SUNT INTERZISE URMATOARELE :

 1. Fotografierea sau filmarea.
 2. Accesul cu aparate foto/video. Pe intreaga durata a filmelor acestea se vor preda cu proces verbal catre supervizorul de serviciu.
 3. Fumatul de orice tip.
 4. Accesul cu bagaje voluminoase.
 5. Accesul cu produse alimentare sau bauturi care nu sunt procurate de la barul cinematografului.
 6. Folosirea telefonului mobil dupa inceperea filmului.
 7. Accesul cu animale.
 8. Sa distruga intentionat proprietatea cinematografului, inclusiv sa stea cu picioarele pe scaune.
 9. Accesul in spatile restrictionate accesului public.
 10. In cazul incalcarii uneia dintre aceste reguli, sunteti rugati sa parasiti incinta cinematografului fara a va fi returnata contravaloarea biletului sau a produselor cumparate.

Va informam ca cinematograful este dotat cu dulapuri special amenajate pentru produsele achizitionate din alta parte si pentru bagajele voluminoase.

ALTE REGULI SI ASPECTE:

 1. Accesul spre sala de spectacol se face numai cu 10 minute inainte de inceperea filmului.
 2. Rezervarile se anuleaza automat din sistem, cu 30 de minute inainte de inceperea spectacolului, in cazul in care aceste nu au fost achitate.
 3. Cinema ONE nu este raspunzator pentru obiectele uitate sau pierdute in incinta cinematografului.
 4. Din motive obiective, ne rezervam dreptul a efectua modificari in programul filmelor.
 5. Pentru programul actualizat, consultati panourile electronice din incinta cinematografului sau programul online, accesand www.cinemaone.ro sau aplicatia de mobil Cinema One.
 6. Va rugam verificati cu atentie clasificarea filmului inainte de a opta pentru vizionarea acestuia. Audienta filmului trebuie sa corespunda varstei dumneavoastra.

AG – Audienta generala.

AP 12 – Acordul parintilor pentru copiii sub 12 ani.

N 15 – Nerecomandat sub 15 ani.

IM 18 – Interzis Minorilor.

 1. Filmele ce ruleaza in sistem de AVANPREMIERA, nu se supun reducerilor si promotiilor aflate in desfasurare ( exceptie programul Orange Film) .
 2. In cazul reducerilor pentru elevi/studenti/pensionari, aceasta calitate trebuie dovedita prin prezentarea unei legitimatii sau carnet, vizate pe anul scolar in curs. In caz contrar, reducerea nu se va acorda.
 3. Inainte de a parasi punctul de vanzare, va rugam asigurati-va ca datele imprimate pe biletele primite corespund cerintelor dumneavoastra. Nu se accepta plangeri ulterioare!
 4. Va rugam verificati restul primit, inainte de a parasi casa de bilete.
 5. Va aducem la cunostinta ca incinta cinematografului si imprejurimile acestuia sunt dotate cu echipamente de inregistrare video.
 6. Pretul biletelor se refera la data si ora spectacolului, nu la data si ora la care cumparati biletul.
 7. Cand alegeti locurile dorite, tineti cont ca sistemul nu va permite sa lasati un singur loc liber langa selectia dumneavoastra.
 8. Toate rezervarile nerevendicate vor fi anulate cu 30 de minute inainte de ora de incepere a spectacolului. Pentru filmele care incep la 10:30 rezervarile vor expira cu 10 minute inainte. Va rugam sa aveti in vedere posibilitatea aglomeratiei la casele de bilete.
 9. Returnarea tranzactiilor cu cardul (POS) poate dura pana la 30 de zile, in functie de banca emitenta a cardului. In cazul biletelor achizitionate online, rambursarea sumei se poate face doar in ziua tranzactiei.
 10. Cinema One nu comercializeaza bauturi alcoolice minorilor.
 11. In caz de incendiu, cutremur sau oricare alta situatie de urgenta, trebuie sa va pastrati calmul si sa respectati indicatiile date de catre personalul cinematografului.
 12. Va informam ca Cinema One are case speciale pentru rezervari, pentru clientii care au efectuat o rezervare online sau telefonica, si case speciale doar pentru produse.
  Cinema One isi rezerva dreptul de a deschide sau inchide aceste case in functie de fluxul zilnic de clienti.
 13. Doar 40% din capacitatea salii este disponibila pentru rezervari online sau telefonice. Celelalte 60% din locuri pot fi achizitionate online sau de la casieria cinematografului.
 14. Orice tranzactie online trebuie finalizata in maxim 15 minute din momentul accesarii platformei procesatorului de plati sau va fi anulata automat.
 15. Va informam ca rezervarea online este contorizata, iar la un numar de 5 rezervari neonorate, IP-ul si adresa dumneavoastra de e-mail vor fi blocate automat de sistemul nostru, prin urmare, nu veti mai putea beneficia de acest serviciu.
 16. E-mail-ul de confirmare pentru o rezervare sau achizitie de bilete va detalia tranzactia efectuata si va transmite numarul unic de referinta. Odata ce confirmarea a fost trimisa, biletele nu pot fi rambursate. Cinema One nu este responsabila in cazul in care clientul a ales gresit filmul/data/ora/locurile.
 17. Preturile Cinema One Romania includ TVA, contributia pentru Crucea Rosie Romana (1%) si Timbrul Cinematografic (2%).
 18. Pentru a putea efectua plati online pe website-ul Cinema One prin card de credit/debit, clientul trebuie sa furnizeze urmatoarele date: numele posesorului cardului, numarul cardului, codul de siguranta al cardului si data de expirare a cardului. Plata online pe website-ul Cinema One este efectuata prin intermediul MobilPay. Pentru plata se accepta urmatoarele tipuri de carduri: Visa, Visa Electron, Mastercard si Maestro.
 19. Persoanele cu dizabilitati vor beneficia de eliberarea unui card personalizat, care prin simpla prezentare a acestuia si a actului de identitate, va facilita in continuare accesul gratuit la Cinema One pentru persoanele cu handicap grav si accentuat conform legilor in viguare. Exceptie fac avanpremierele si spectacolele alternative. Unica conditie este de a fi vandut minim un bilet la filmul ales.
 20. Detinatorii de bilete cu tarif redus sunt obligati sa faca dovada statutului social in baza caruia au achizitionat respectivele bilete, inainte de intrarea in sala de cinematograf. In situatia de mai sus, in cazul persoanelor care nu fac dovada cu carnet elev/ carnet student/ talon pensie, (dupa caz) , vizat la zi, Cinema One isi rezerva dreptul de a nu permite accesul acestora in sala de cinematograf, considerand ca au actionat cu rea-credinta si au incercat sa obtina un folos material in detrimentul intereselor Cinema One. Acest demers vine ca o masura suplimentara de securitate, pentru a proteja siguranta achizitionarii biletelor in sistem online.
 21. Stornarea biletelor se face cu minim 30 de minute inainte de inceperea filmului.
 22. Stornarea biletelor cumparate necorespunzator de pe Cinemagia se va face prin intermediul acestora

( Telefon: 031 805 77 85- număr cu tarif normal; Email: bilete@cinemagia.ro).

 1. Varsta pentru copii care platesc bilet este de la 3 ani.
 2. Filmele sunt precedate de reclame și trailere, calupul publicitar având o durată de 15 minute.

SECURITATEA DATELOR PERSONALE:

Datele furnizate de catre clienti sunt strict confidentiale. SC EBS Cinema Services SRL se angajeaza in fata clientilor sai, sa nu furnizeze aceste date unor terte persoane sau companii si sa le utilizeze strict pentru uzul relatiei de afaceri dintre client si SC EBS Cinema Services SRL.

SC EBS Cinema Services SRL certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare.

Datele dumneavoastra personale vor putea fi utilizate de catre SC EBS Cinema Services SRL pentru confirmarea comenzilor, informarea prin e-mail, posta sau alte mijloace de comunicare despre actiunile ulterioare, realizarea de rapoarte statistice etc.

Acest site foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul nostru. Datele dumneavoastra personale vor putea fi transmise autoritatilor in drept, cu scopul verificarii tranzactiilor comerciale sau altor autoritati in drept pentru efectuarea oricaror verificari justificate in baza legii.

SC EBS Cinema Services SRL se obliga sa respecte drepturile dumneavoastra conferite de Legea 677/2001, iar la cererea dumneavoastra trimisa la adresa Str. Zaharia Stancu, nr. 1, Coresi Shopping Resort, Cinema One Brasov, se obliga: sa rectifice, actualizeze, blocheze sau stearga, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001, privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date; sa inceteze prelucrarea datelor dumneavoastra personale.

SC EBS Cinema Services  SRL figureaza în registrul de evidenta a operatorilor de date cu caracter personal la numarul 36053.

Va multumim pentru intelegere !

Termeni si conditii de utilizare a continutului website-ului www.cinemaone.ro

Site-ul www.cinemaone.ro este proprietatea companiei societatii S.C. EBS CINEMA SERVICES S.R.L cu sediul in Bucuresti, Sector 3, Calea Vitan, Nr. 289, Et.1, Camera 17, inscrisa in Registrul Comerţului sub numǎrul J40/3806/2014, CUI RO32988801 si poate fi contactata pe adresa de e-mail: info@cinemaone.ro.

Prin utilizarea site-ului www.cinemaone.ro si/sau al oricarui dintre serviciile oferite se considera ca ati citit, inteles si acceptat integral termenii si conditiile de utilizare a site-ului.

Site-ul www.cinemaone.ro este proprietatea unei companii romanesti si, prin urmare, se supune legilor din Romania.

S.C. EBS CINEMA SERVICES S.R.L nu isi asuma nicio responsabilitate pentru corectitudinea informatiilor oferite si isi rezerva dreptul de a realiza in orice moment modificari asupra continutului site-ului.

Toate drepturile asupra materialelor apartin S.C. EBS CINEMA SERVICES S.R.L. Reproducerea oricarei informatii sau oricaror materiale se poate face numai cu acordul companiei.

O data cu inregistrarea pe site, acordati socientatii S.C. EBS CINEMA SERVICES S.R.L dreptul de a folosi pentru campaniile publicitare sau promotionale proprii si ale partenerilor sai, datele pe care le-ati furnizat o data cu inregistrarea pe site.

Informatiile existente pe acest site ofera detalii despre programul saptamanal al filmelor care pot fi vizionate in cinematograful Cinema One Brasov, despre filmele care urmeaza, despre concursuri, premii si alte informatii din domeniul cinematografic.

Pentru a accesa pagina noastra de web un utilizator nu este obligat sa se inregistreze. Cu toate acestea, pentru a beneficia de anumite servicii (rezervare si cumparare bilete) este necesar ca utilizatorul sa se inregistreze.

 

 

REGULAMENTUL DE EMITERE ȘI UTILIZARE A CARDULUI DE FIDELITATE

CINEMA ONE CARD

Cinema One Card este modul in care Cinema One ii rasplateste pe toti clientii sai fideli. De acum, pentru toate cumparaturile efectuate de dumneavoastra in incinta cinematografului, acumulati puncte ce pot fi ulterior transformate in produse, cu exceptia biletelor de film. Intra in randul posesorilor Cinema One Card si te vei bucura de avantajele sale, inca de la primele utilizari. Noi iti transformam toate cumparaturile in puncte pentru ca mai apoi, tu sa le poti valorifica asa cum crezi de cuviinta in interiorul cinematografului nostru. Pentru fiecare 10 lei platiti, vei acumula 1 punct (Ex: 50 lei = 5 puncte).

 

DESCRIERE CINEMA ONE CARD:

Cinema One Card este un card nebancar, nominal, cu banda magnetica, destinat exclusiv utilizarii de catre titular pentru plata produselor disponibile in cadrul cinematografului.

Fiecare card are un numar de serie unic, astfel incat, in cazul in care este pierdut, furat ori deteriorat, pe baza unor date minime de identificare ale solicitantului (nume, prenume și data nașterii), permite suspendarea sau inlocuirea lui.

 

CUM POTI OBTINE CINEMA ONE CARD:

Fiecare persoana are dreptul la un singur card de fidelitate. Lucratorii EBS Cinema Services SRL nu pot  fi detinatorii acestui tip de card.

Acesta poate fi obtinut de la casieriile Cinema One, de catre orice persoana in varsta de peste 14 ani.

Pentru a intra in posesia cardului de fidelitate, trebuie completat si predat formularul de solicitare al cardului, care poate fi gasit la orice casa Cinema One.

In cazul in care doreste, solicitantul poate opta pentru primirea pe mail de informari periodice cu privire la noutatile si promotiile din cadrul Cinema One.

Punctele de fidelitate sunt valabile timp de un an, dupa care se anuleaza automat.

 

CUM SE UTILIZEAZA CINEMA ONE CARD:

Cinema One Card este un card nominal ce poate fi utilizat de către titular, nefiind transmisibil.

Pentru a verifica identitatea detinatorului, angajatii Cinema One isi rezerva dreptul, de a solicita prezentarea unui act de identitate.

Pentru fiecare tranzactie se poate valida doar un singur card.

Utilizarea cardului de fidelitate este limitata la 3 tranzactii pe zi.

 

CUM ACUMULEZI PUNCTE DE LOIALITATE:

La fiecare 10 lei cheltuiti (pe bilete/produse concession si cafenea) se va adauga un punct pe cardul clientului. Prin urmare, punctele se vor acumula in functie de suma cheltuita in cadrul tranzactiilor.Valoarea unui punct acumulat este de 1 (un) leu. Nu se acorda puncte pentru fractii mai mici de 10 lei intregi platiti, toate preturile rotunjindu-se in minus. Astfel, daca clientul cumpara produse in valoare de 76 de lei, va acumula 7 puncte de fidelitate.

Valoarea unui punct acumulat este de 1 (un) leu. Nu se acorda puncte pentru fractii mai mici de 10 lei intregi platiti, toate preturile rotunjindu-se in minus. Astfel, daca clientul cumpara produse in valoare de 76 de lei, va acumula 7 puncte de fidelitate.

Se pot acumula maxim 40 de puncte pe zi, doar prin prezentarea cardului de fidelitate inainte de incheierea tranzactiei.

Cinema One isi rezerva dreptul de a anula punctele inregistrate pentru tranzactii care au fost ulterior anulate.

Numarul de puncte acumulate precum și istoricul tranzactiilor poate fi consultat la casele de bilete din incinta cinematografului, pe baza cardului de fidelitate. In cazul in care clientul a inregistrat si a furnizat datele personale la eliberarea cardului.

Vino de ziua ta de nastere la Cinema One iar punctele aferente tranzactiilor din aceasta zi, se vor dubla.

 

CUM CHELTUI PUNCTELE DE FIDELITATE:

Clientul poate cheltui punctele achizitionand doar produse concession, in limita punctelor disponibile pe card. Aceste produse vor avea o valoare in lei și o valoare in puncte, posesorii cardului avand posibilitatea achitarii totale cu puncte de loialitate.

Un produs poate fi achizitionat doar in cazul in care detinatorul cardului are acumulate toate punctele necesare achitionarii produsului respectiv. Nu se poate face plata jumatate cash / jumatate puncte. Punctele nu pot fi schimbate in bani, nu sunt transferabile si pot fi acumulate doar pentru tranzactiile facute direct in cinematograf.

 

CARDURILE PIERDUTE, FURATE SAU DETERIORATE:

In cazul in care Cinema One Card este pierdut sau furat, titularul cardului este obligat sa informeze de indata casierii cinematografului. In baza datelor de identificare furnizate la achizitia cardului, se va anula cardul pierdut si se va inlocui cu unul nou. Punctele aflate pe cardul pierdut la momentul anularii, vor fi transferate pe noul card, care va fi transmis titularului in baza unui document de identitate.

In cazul in care un card este deteriorat sau demagnetizat, acesta va putea fi inlocuit numai daca posesorul cardului este de acord sa plateasca o taxa de 1 leu.

 

MAI MULTE INFORMAȚII DESPRE CINEMA ONE CARD:

Cinema One Card și toate drepturile de autor, marca comerciala și alte drepturi de proprietate intelectuala in legatura cu cardul, raman in proprietatea EBS Cinema Services SRL.

Cinema One accepta reclamatii legate de Cinema One Card, dar numai insotite de bonul fiscal pentru produsele cumparate, folosind cardul de fidelitate.

In cazul unei dispute, decizia conducerii Cinema One este definitiva.

EBS Cinema Services SRL isi rezerva dreptul de a anula imediat un card, in urmatoarele cazuri:

Daca posesorul de card a incalcat oricare dintre regulile specificate in prezentul Regulament;

In cazul in care posesorul de card a fost evacuat din cinematograf, ca urmare a comportamentului necorespunzator;

In cazul in care posesorul de card a utilizat Cinema One Card in mod fraudulos.

 

DISPOZITII FINALE:

Conform Legii nr. 677/2001, posesorii Cinema One Card, care la momentul obtinerii acestuia au furnizat datele personale de identificare, beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, precum si de dreptul de a se opune prelucrarii datelor personale si de a solicita stergerea acestora. Pentru exercitarea acestor drepturi, este necesara transmiterea unei cereri scrisa, datata si semnata la, sediul EBS Cinema Services SRL, din Brasov.

Calitatea de membru poate fi anulata oricand, prin intermediul unei cereri scrise transmisa la sediul EBS Cinema Services SRL sau pe e-mail, la adresa info@cinemaone.ro

EBS Cinema Services SRL este operator de date cu caracter personal notificata cu numarul 36053, in conformitate cu prevederile Legii 677/2001, privind protectia datelor cu caracter personal.

Pentru a obtine mai multe informatii despre acest Regulament, ne puteti contacta prin e-mail, la adresa info@cinemaone.ro sau la numarul de telefon: 0737 759 658.

EBS Cinema Services SRL isi rezerva dreptul de a modifica sau a imbunatati prezentul Regulament ori de cate ori considera necesar, fara nici o notificare in prealabil.

Doar in ziua lansarii cardului de fidelitate (27 septembrie 2015), s-au oferit 20 de puncte de fidelitate cadou, clientilor care au solicitat emiterea cardului Cinema One Card la aceasta data.

 

 

 

 

Reguli de vanzare bilete in program Orange Film / Tipul biletelor ce se vor emite

Biletele Orange film sunt disponibile în conditiile stabilite de Orange Romania, conform ’’Termeni si Conditii’’ –  https://www.orange.ro/film/

 • Programul Orange film este valabil in cazul tuturor proiectiilor publice de film din zilele de miercuri.
 • Dupa validarea biletului Orange film, clientul va achita la casierie contravaloarea unui singur bilet si va primi doua bilete
 • Se acorda doar un bilet Orange film de persoana la fiecare tranzactie.
 • Vor fi acceptate doar biletele Orange film primite prin mesaj scris de la 241
 • Biletul gratuit Orange film va fi emis pentru acelasi film si interval orar ca si pentru cel platit
 • Pentru fiecare bilet Orange film platit este valabila o singura intrare libera/client/saptamana
 • Pentru biletele Orange film se aplica termenii si conditiile de cumparare, vânzare si intrare standard ale cinematografului
 • Anumite cinematografe partenere îsi rezerva dreptul de a nu vinde anumite bilete de tip premium în cadrul programului Orange Film. Vă rugam verificati termenii și conditiile de vânzare a biletelor pentru cinematograful la care doriti sa mergeti.

In completare, Cinema One Brasov mentioneaza urmatoarele reguli standard proprii de vanzare si tipul biletelor ce se pot emite miercurea in cadrul programului Orange Film:

La achizitionarea si plata unui bilet prin Programul Orange Film, clientul va primi un al doilea bilet gratuit.

Biletele emise, cel tarifat si cel gratuit, vor avea inscrise locurile desemnate a fi ocupate de catre clienti.

 

 • Costul biletului emis, se va incadra intotdeauna in categoria/tariful de bilet a celui mai defavorabil tarif aplicabil dintre cei doi clienti care solicita ‘bilet gratuit Orange Film’:
 • Pentru aplicarea tarifului redus pentru student/pensionar/copil se va solicita pentru ambii clienti, atat la casa de bilete cat si la intrarea in cinematograf, a documentelor in baza carora se aplica reducerea – in caz de neprezentare, personalul cinematografului isi rezerva dreptul de a nu permite accesul in sala

Campania HAPPY MONDAY

-Regulament-

In perioada 02 iulie – 31 august 2018 inclusiv,doar in zilele de Luni, atat pe site-ul www.cinemaone.ro cat si pe aplicatia de mobil Cinema One sa se desfasoare Campania denumita „Happy Monday” in urmatoarele conditii:

 • Astfel, in perioada Campaniei, filmele programate sa ruleze la Cinema One in fiecare zi de Luni, in intervalul orar: 10:00 – 22:30, vor avea tarif unic (2D/3D) valabil doar pentru biletele achizitionate online (de pe site-ul Cinema One sau prin aplicatia de mobil Cinema One), respectiv:
 • tarif unic Filme 2D – 13,90 Lei TVA inclus;
 • tarif unic Filme 3D –17,90 Lei TVA inclus;
 • Tariful unic nu este valabil in cazul avanpremierelor;
 • Tariful unic nu se aplica biletelor achizitionate direct de la casieriile Cinema One din incinta cinematografului, Campania vizand doar biletele cumparate online;
 • In perioada Campaniei, biletele cu pret special (copii/ elevi/ studenti/ pensionari) vor putea fi achizitionate doar de la casieriile Cinema One, intrucat in fiecare zi de Luni, pentru filmele programate sa ruleze in intervalul orar 10:00-22:30, in mediul online vor fi valabile doar tarifele unice mai sus mentionate;
 • Campania Happy Monday nu se cumuleaza cu alte campanii sau oferte in vigoare in mediul online Cinema One. Pentru evitarea oricarui dubiu, pe perioada de valabilitate a Campaniei, achizitiile efectuate prin aplicatia de mobil Cinema One pentru filme programate sa ruleze in zilele de Luni, in intervalul orar 10:00-22:30, nu vor mai beneficia de reducerea de 10%.

Pe perioada Campaniei, orice client Cinema One va putea achizitiona online oricate bilete la film va dori.

Campania Midnight Summer Sale

-Regulament-

In perioada 02 iulie – 31 august 2018 inclusiv, in cadrul Cinema One se desfasoara Campania denumita „Midnight Summer Sale” in urmatoarele conditii:

 • Campania se desfasoara in fiecare zi a saptamanii (Luni – Duminica) si este valabila pentru filmele programate sa ruleze dupa ora 22:45 inclusiv;
 • In perioada Campaniei, preturile biletelor pentru filmele 2D sau 3D (cu exceptia avanpremierelor) programate sa ruleze la Cinema One dupa ora 22:45 inclusiv, vor fi reduse cu 50% fata de tariful standard pentru bilet normal, respectiv:
 • tarif campanie Filme 2D – de Luni-Joi: 10,50 Lei TVA inclus;

– de Vineri-Duminica: 13 Lei TVA inclus;

 • tarif campanie Filme 3D – de Luni-Joi: 14 Lei TVA inclus;

– de Vineri-Duminica: 17 lei TVA inclus;

 • reducerea de 50% se aplica atat biletelor achizitionate direct de la casieriile Cinema One, cat si online de pe site-ul www.cinemaone.ro. sau prin aplicatia de mobil Cinema One.
 • Campania Midnight Summer Sale nu se cumuleaza cu alte campanii sau oferte in vigoare in incinta cinematografului. Pe perioada de valabilitate a campaniei Midnight Summer Sale, promotiile oferite de Cinema One in zilele de Marti Ziua „Couples” si Joi „Women’s night out” vor fi valabile doar pana la ora 22:44.
 • Campania Midnight Summer Sale se aplica in paralel cu promotia „Miercuri – Orange Film”, insa nu se cumuleaza cu aceasta, astfel incat, un client care intentioneaza sa vizioneze la Cinema One un film 2D/3D intr-o zi de Miercuri, dupa ora 22:45 inclusiv va putea opta fie sa achizitioneze bilete la film prin programul Orange Film (in masura in care detine coduri Orange valabile), fie sa beneficieze de preturile speciale la bilete prin campania Midnight Summer Sale, in conditiile descrise mai sus;
 • Campania Midnight Summer Sale nu se cumuleaza cu alte campanii sau oferte in vigoare in mediul online Cinema One. Pentru evitarea oricarui dubiu, pe perioada de valabilitate a Campaniei, achizitiile efectuate prin aplicatia de mobil Cinema One pentru filme programate sa ruleze dupa ora 22:45 inclusiv, nu vor mai beneficia de reducerea de 10%.

Pe perioada Campaniei, orice client Cinema One va putea achizitiona oricate bilete la film va dori.

Reguli Cinema One:

Un adult + 1 persoana de orice categorie, adult/student/pensionar/copil = ticketul emis va avea tarif Normal 2D / 3D – cu exceptia Avanpremierelor

Un elev/student/pensionar + 1 persoana, alta decat adult (elev/student/pensionar/copil) = ticketul emis va avea tarif Redus* – cu exceptia Avanpremierelor

Un copil < 12 ani + un copil < 12 ani, alta persoana decat adult/elev/pensionar/student = ticketul emis va avea tarif de copil < 12 ani – cu exceptia Avanpremierelor

Pentru Avanpremiere: 1 persoana + 1 persoana, indiferent de categoria in care se incadreaza acestea, li se vor emite 1 singur ticket avand tarif de Avanpremiera

Va multumim pentru intelegere,

Conducerea EBS Cinema Services / Cinema One Brasov